PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

Alexandra Bartošová, Žďár nad Sázavou

/ #462 Re: Re: Re:

2012-12-09 17:14

#433: - Re: Re:

Nemilý nepřihklášený, nemyslím, že bys dokázal podle mého avizovaného názoru na věc posoudit, jak mám vychované děti... můj syn už je naštěstí dospělý, chovat se, domnívám se, celkem umí, přes vozovku vodí své dva chlapečky po přechodu a zásadně na zelenou, funguje-li semafor... dokonce i číst umí... jen si nejsem jistá, ze kterých zdrojů pramení tvoje zjevná jistota, že vše bylo tak, jak píšeš... místo označené páskou a nápisem? Zeptej se někoho, kdo tam byl přítomen, jestli to tak opravdu bylo... A popřemýšlej, byl-li bys téhož ostrého názoru, kdyby se jednalo o tvoje dcerky... Jen jsem si představila tu hrůzu, kdyby to byly moje holčičky...

Po pravdě, rallye se u nás nejezdí, jen dvakrát ročně pořádají cyklisté závody kolem sídliště, a to po ulicích, které jsou za normálních okolností dost frekventované... a je to dost otravné pro nás, kteří tu bydlíme, protože všechno je uzavřené už den předem a po závodech do večera, a potřebuješ-li vyjet autem /jela jsem za matkou do nemocnice/, tak tě kašpaři s kostkovaným praporkem vyslýchají a musel bys je snad přejet, kdybys opravdu spěchal... ovšem, stejně jako jinde, ať obyvatelé protestují nebo ne, jsou za tím docela prachy, tudíž se akce koná... Můj názor je, že do hustě obydlených oblastí podobné akce nepatří, ať se jedná o závodní auta neb závodní kola... jediné, co bych respektovala, jsou na Den dětí koloběžky... ovšem, za tím nejsou peníze, tudíž se závod koloběžek koná řádně na sídlištním hřišti...

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...