PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

marqui

/ #381 Nepodepisuji

2012-11-20 17:03

Dobrý den, je mi 20, jsem holka, jezdím s taťkou na rally. Jsem ve věku jedné z mrtvých. Moc stejně starých holek, kromě jako doprovod, na rally nejezdí, tudíž počítám, že ty holky o tom věděly bobek. Děti nemám, což ale není podstatné. Jestli tu polovina z Vás šíří obavy o vlastní dítě, tak je to činnost zbytečná. Vaše děti jsou každý den v nebezpečí smrti, každý z nás je. Může ho srazit auto před Vaším domem, když jde do školy, může spadnout ze schodů, při slézání z postele, něco chytnout, něco sníst, kdykoliv! Když ho na rally nevezmete nebo ho budete držet doma, když se pojede, nic se mu nestane. Jen si tu nekompenzujete vlastní strach, že jste ho vychovali stejně jako rodiče těch mrtvých dívek. Že by taky šlo, kam nemá a ještě k tomu vzalo sourozence. Toho se bojíte, a to je jeden z důvodů, proč se podepisujete.

Když někdo stojí tam, kde nemá, vykecává se a nedává pozor, když kolem lítají rychlá auta, tak si říká o průser. To je stejný, jako si stoupnout doprostřed dálnice a pak se divit, že mě něco srazí.

Bere tu někdo v potaz, že PRÁVNĚ za svou 7letou dceru odpovídají její rodiče?!! Ty chtějí žalovat organizátory. Přitom budou sami trestáni, že ji tam vůbec pustili.
To, že k jedné z nich měl pořadatel vztah, ho snad mělo vést k tomu, je z nebezpečného místa vyhnat, ne?

To má dělat skupina lidí, co pořádá rallye, psychotesty každého pořadatele??!
Vinu nese ten mladík, ne systém. A samozřejmě holky a právně za tu malou i její rodiče.

Často tu zní, že rallye jezdí jenom pracháči. JE VIDĚT, ŽE NIKDO Z VÁS NEVIDĚL RALLY ANI Z RYCHLÍKU. Jezdí tam totiž nejen nová auta, ale i favority, staré škodovky a jiné, trabanty, felcky atd.. A tohle jsou ti pracháči, o kterých se mluví??? Jste zmanipulovaní z médií, že je rallye jen o mitsubishi, citroenech atd., o těch jsou jen ty větší závody, ty menší ale hlavně o těch starých.

Musím upozornit, že každý má svého koníčka. Oponovat tím, že já při nich, narozdíl od těch šílenců, nikoho nezabíjím, je sice pěkné, ale urážíte tím 95% všech jezdců a spolujezdců. Kolik se jezdí závodů a kolik erzet, a z nich kolik lidí zemřelo? Uvědomujete si, s jakými čísli tady kalkulujete??? Rallye je nebezpečná hlavně pro jezdce. To, že si sednu za volant, pro mě znamená riziko téměř stoprocentní, že se mi při nějakém závodě něco stane.

Uvědomujete si, že to je MÉDII UMĚLE VYVOLANÁ NEGATIVNÍ KAMPAŇ? Kolik peněz lítá od zainteresovaných lidí médiím, aby rozhořčily DAVY NEZNÁLKŮ, JAKO JSTE VY? Pardon, jestli Vám někdo umřel nebo jestli Vás auto zničilo majetek. Vás je ale minimum. Většina je tu těch, kteří BY SE PODEPSALI i pro zrušení šach a podobným jen proto, že JSOU MOMENTÁLNĚ NAŠTVANÍ?? Kolik z Vás si za měsíc vzpomene, že něco takového podepsal??? Pro nikoho z Vás to není doopravdy důležité.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...