PETICE proti výstavbě obchodního centra a parkoviště na parcele č

Petr a Markéta Novákovi

/ #5 Reakce pí. Lakomá

2012-11-06 13:38

Vážená paní Lakomá,
chtěl bych reagovat na několik Vašich argumentů pro výstavbu obchodního centra. Za prvé, argumentace, kterou rádi používájí velcí investoři, že jejich stavba přinese spoustu nových pracovních příležitostí, mě přijde v souvisloti všech dalších věcí, irelevantní, nicméně chápu, že je velice líbivý.
Za druhé, Váš argument, že až budeme staří, budeme mít obchodní centrum "po ruce", mi už přijde opravdu směšný. Do doby, ne tak vzdálené, tu byla možnost nákupu pouze v Jednotě na náměstí a myslím, že ani tenkrát žádný starý a nemohoucí obyvatel Dobřichovic hlady neumřel. Navíc v dnešní době není takový problém si nechat nákup zajistit pečovatelskou nebo x dalšími v dnešní době běžně dostupnými službami.
Za třetí, označovat nás všechny, kteří jsme petici podepsali, za ovce, které nezváží všechna pro a proti a tupě jdou za stádem, považuji za urážlivé.
A na konec za čtvrté, vzhledem k počtu podpisů přibývajících na internetu a na místech k tomu určených je vidět, že v menšině jsou zastánci výstavby a tudíž by zamyšlení mělo být spíše na jejich straně.