Petice za nový skatepark v Děčíně

Hana Hiroshima Vatalová

/ #36 Hele Tome, čo Ti jebe? :]

2012-07-30 22:34

Ne, vážně... Co s tím asi můžou dělat? Daj si tam všichni kolečkáři, dejme tomu, sraz, že aktuální stav změní. Dobře a ehm jak? Co jsem tam byla naposledy, tak bych možná vzala koště, páč u některých ramp, co se drolí, je co zametat. :-/ Dobrý, pak by se uklidil nepořádek, kterej je asi tak "katastrofální" jako všude v ulicích (pro nechápavé - není to tak zlé). A dál? Co můžou asi dělat dál? Tato snaha by ani vidět nebyla. Petice je proto dobrou volbou, dobrým prvním krokem. Jak můžeš tu petici proboha kritizovat? To mi hlava nebere.

Lidi tak moc chtěli novou knihovnu? Chtěli tak moc další bazén? Dobře, dejme tomu, že ano. Že to bylo naprosto nezbytný. A oni si jí postavili? Já ve svým okolí neznám nikoho, kdo tam chodil po práci přidávat, míchat, kopat atd. Myslela jsem si, že město jen uvážilo, že by to bylo pro nás dobré, a tak to financovalo a nechalo postavit. Proto předpokládám, že není vůbec nic špatnýho, když se ozve hlas lidu (ať je jakkoliv silný), že by pro nás bylo opět něco dobré. Tak jak tohle můžeš kritizovat? (řečnická otázka, proto nečekám na Tvou odpověď, sama bez Tebe vím, že mám pravdu a nic než pravdu)