Petice za nový skatepark v Děčíně

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za nový skatepark v Děčíně

Stuchlina

#1 Co takhle trochu aktivity?

2012-07-27 17:01

Co kdybyste třebas udělali nějakou exhibici a na novej park si vydělali? I kdyby jenom část, tak máte pak možná šanci dostat nějakou dotaci :) Za správnou věc bych to ale rozhodně neoznačila. Je to pro Váš volnej čas, tak s tím něco dělejte.

Nepřihlášený uživatel

#2

2012-07-27 17:14

pravda,láska a sport zvítězí nad lží a nenávistí !!! lorenc
Tomáš Luczków

#3 Prosit o peníze umí každý

2012-07-27 17:15

být já na místě skejťáků, tak bych si dal za vzor Jakuba Ouvína a jeho projekt "Bažák". V dnešní době Vám nikdo nic nedá zadarmo, a jestli si myslí, že za pár podpisů jim dají statisíce, tak radní skejťáky rychle vyvedou z omylu. Skejťáci musí vzít park "do svých rukou", starat se o něj - uklízet, dělat brigády, opravovat zničení vybavení a snažit se park propagovat.
Vypracovat projekt, žádat o dotace /v dnešní době je dost dotačních programů/. Když tuhle aktivitu město uvidí, budou mít skejťáci větší šanci získat od něj nějaký příspěvek.
Pod petici se do této chvíle podepsalo 80 lidí, kdyby se jen polovina podílela na tom, jak tu píšu, tak by měl Děčín nejlepší park ve střední Evropě.

Nepřihlášený uživatel

#4 Bezdik

2012-07-27 17:30

Plně souhlasím každej z vás utrací jak drak za chlast atd kdyby se to jednou seslo a heclo se to jsou tam prekasky uplne pro vsechny ale. Ale zas na co tam neco stavet kdyz pridou ze zimaku a znicej to uz nekolikrat se to stalo me osobne.
bigbuba.cz

#5 Realita

2012-07-27 17:57

Realita je taková, že tahle petice je úplně k hovnu. Na to, že se tam podepíše pár lidí, bývalých jezdců + návštěvníků, nikdo hledět nebude. Plácat se pak po zádech a říkat, že tohle je ta aktivita, kterou chcete dosáhnout svého, je už úplnej blábol. Otázka je, proč by se měl obnovovat? Jsou tu mladí skaters, kteří jezdí? Nikdo není vidět na streetu, natož v rozbořeném skateparku, ale když je chuť, tak se na stížené okolnosti nehledí! Nejdřív bych se tedy zeptal sám sebe, jestli je skatepark opravdu nutný, jestli k opíjení se a zhulování nestačí Mariánská louka. Pokud by se došlo k názoru, že je opravdu potřeba pro rozvoj mladých talentů, vzal bych věci pevně do rukou a začal se snažit sám. Vždy to stojí na jednom tahounovi, který vše zařídí a pak se možná někdo přidá, nikdy to nebude tak, že budou pracovat všichni, ale to je ta oběť. To "uvědomění si", že chci sportu, který mi tolik dal, něco vrátit. Přemýšlejte o tom! Good luck
Dominika Ševčíková

#6

2012-07-27 18:48

Neskončí to peticí. Už máme vypracovaný projekt na kterém se musí ještě dodělat některé detaily. Chceme ho městu předložit společně s touto peticí. Lidem by nemělo být jedno, že skejtáci a bikeři musí jezdit v katastrofálnim parku. Už bylo hodně pokusů jednat s městem na jeho renovaci, ale neúspěšně. A to že nevidite jak jezdí po městě, na to je jednoduchá odpověď. Nechtějí dostávat zbytečné pokuty od policie. Závody už jednou v parku byly, pan Raška se přišel podívat a mluvil o tom že nový park určitě bude, jsou to čtyři roky. Plánujeme udělat další závody, aby jsme na tento šílený park ještě více upozornily. Ale věci nejdou ze dne na den. Ale tohle by měl být ten správný začátek.

Tomáš Luczków

#7 Re:

2012-07-27 19:46

#6: Dominika Ševčíková -

A teď si polož otázku. Na čem ta jednání s městem ztroskotala? Proč to nedapadlo podle Vašich představ? Proč To Jakubovi Ouvínovi vyšlo? Bude to v přístupu.

Jeden moudrý jednou řekl, "KDO CHCE, HLEDÁ ZPŮSOB, KDO NECHCE, HLEDÁ DŮVOD." Ve známostech to nebude, Buba se Bažáku  věnuje denodenně a odvedl spolu s dalšími neuvěřitelný kus práce. ZCELA ZADARMO. BEZ NÁROKU NA NĚJAKOU ODMĚNU. JENOM PROTO ŽE CHCE. ZAČAL TAK, ŽE ŘEKL LIDEM CO CHTĚJÍ. VZALI KRUMPÁčE, SRPY, RÝČE A džungli přeměnili na pole.

RUKU NA SRDCE, KDO Z VÁS UDĚLAL NĚKDY NĚCO PRO SKATEPARK? JÁ NIKDY NEVIDĚL ŽÁDNÝ SKEJŤÁKA, ABY VZAL PYTEL A KOŠTĚ A SESBÍRAL TEN BORDEL CO TAM PO VÁS JE! HUMUS co tam je po Vás! to tam měla zůstat raději otevřená ledová plocha!

Mě to je třeba úplně jedno, že jezdíte kde jezdíte. Už dávno jsem pochopil, že co si sám neudělám prostě nemám. Mít já nekonečně mnoho prostředků na podporu čehokoliv, Vám bych nedal ani korunu. Protože mi to co děláte přijde bezprizorní. Viz. Bubů příspěvěk výše.

Pan Raška je sportu zasvěcený. Ale on nemůže za to, že jste ve své iniciativě po změně vedení na magistrátu nepokračovali. A kdo by chtěl brát záštitu nad závody, které nemají kontinuitu? Vycházet se musí z tradice. Jedna z Vaších chyb je, že jste v závodech nepokračovali. Teď by jste měli 5. ročník, dostali by jste sem nějaký profi jezdce, aby si předvedli, sponzory by ste získali atd. atd. vše je se vším spjaté

Máte teď jen zelenou louku, je potřeba vykopat základy, a každý rok postavit alespoň jedno patra, doufaje za pomocí města..

Na závěr, bez kritiky, chci aby ste věděli, že vám držím palce, aby jste dosáhli svého, ale měli byste začít u sebe, a né u města..

 

Pititch

#8 Re: Realita

2012-07-28 16:25

#5: bigbuba.cz - Realita

osobně si taky nemyslim že tahle petice něco změní ....a v pár názorech s tebou určitě souhlasim... ale kecy typu nikdo neni vidět na streetu ani v parku.nebo to že park slouží jen k opíjení a zhulování  fakt miluju ... sám vim o pár bikerech co to maj jako já ...jezděj každej den a to jak park tak i street , takže nevim kde chodíš ,když tvrdíš silný slova že nikdo nejezdí ... a myslim si že v děčíně je tost talentů kteří by měli dostat příležitost budovat progres , jak už na skatu tak na biku ... a sorry k tomu současnej skatepark vážně nestačí ....jezdim 6 let , do parku si jezdim většinou dávat jen jistotky a nebo se rozjezdit .... není tam jedinej funkční rádius , odpal funboxu je spíš jakási boule a to už nemluvim o tom že grindovat se tam dá tak na zábru co má necelý dva metry .... takže tam už se těžko vytasim s něčim novym .... a na závěr bych jen dodal že si myslim ,že kdyby se udělal novej park určo se najde plno mladejch riderů co by se přidali . ezdim často jezdim po okolních městech a např. v Boru nejezdil nikdo a co jim udělali novej park objevilo se plno mladejch kluků co tam začlo jezdit... teď když tam přijedu po dvou nebo třech letech všichni už maj skill kterej by v Děčíně rozhodně nezískali ....


Nepřihlášený uživatel

#9

2012-07-28 19:10

co k tomu napsat, necht je zbudovan krasny novy skatepark v mem rodnem meste. pamatuju si dny, kdy skejtaci jezdili u centrumu a stary babky na nas neustale volaly policajty.

Nepřihlášený uživatel

#10

2012-07-28 22:07

DC!

Nepřihlášený uživatel

#11

2012-07-29 03:00

No , vidíme Vás na kameře každý den , skatepark už je několik let sledovaný a fakt Vás tam moc nechodí ( 3 - 5 )ti co jezdí - ostatní se nepočítají a bohužel záznamy si můžou vyžádat z města a tam to jasně bude vše vidět !!!To ,že je tam po Vás bordel je pravda !!!! Pytle na bordel tam jsou , ale vy umíte jen házet vše pod sebe a nebo to tam prostě necháte ležet a tak neříkej, že tyhle kecy miluješ !!!! Začněte se chovat jak sportovci. No a pokud někdo odstraní nějakou upravenou překážku  ze zimáku jak píšeš  -  to se ale nemůžeš divit, protože by to mohlo někomu ublížit a mohl by se zranit a pak by se hledal viník .

 


Nepřihlášený uživatel

#12

2012-07-29 13:44

A proč tam jezdí tak málo lidi ? Protože park, který je v katastrofálním stavu asi moc zájemců o ježdění nepřiláká. Hlavně, že na zimáku je obrovskej plakát jak město podporuje sport.


Nepřihlášený uživatel

#13

2012-07-29 15:37

Jsem pro každou možnost vybudování míst, která slouží pro aktivitu a zábavu mladých: KDO SI HRAJE, NEZLOBÍ!

Nepřihlášený uživatel

#14

2012-07-29 15:46

Děčín potřebuje skatepak!

Nepřihlášený uživatel

#15

2012-07-29 17:03

My v Uherském hradišti máme to same nutne potřebujeme rekonstrukci žádame o to roky a stále se nic neděje a to je uherské hradiště hodně navštěvované.. Městu děčín držím palce at jim to vyjde.. :)

Nepřihlášený uživatel

#16 Re: Re:

2012-07-29 19:25

#7: Tomáš Luczków - Re:

kámo z Bažáku není pole ale kupa hromádek s kamenama co maj do skoků hodně daleko ;)

dony

#17 Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

2012-07-29 20:57

Nečetl jsem celou diskuzi, ale ... kolik lidí jezdí z děčína do jiných měst si zajezdit? Počítám, že to není nějaké převratné číslo. Sice je to posranej skatepark, ale i toto přiláká další lidi, co chtějí utratit peníze v děčíně a že jich tu není hodně, když se bude takhle přemýšlet nad vším, tak to bude vypadat jak to v děčíně vypadá, nikdo nikam nechodí, neutrácí prachy a už vůbec žádný turisti, návštěvníci prostě nic, když vidím jak přemýšlí tito mladí lidé, tak se chytám za hlavu, protože to na městě, kde je 105letý pan Pelant o moc lepší nebude. Bažák, to si děláte prdel? Čekal jsem nějakej ultraprojekt a oni nahrnuli pár novejch hromádek. Když se podíváte na ceny skateparků i těch lepších, klidně bez zastřešení, tak to není nějaká převratná částka, cpou se do ostantích sraček miliony, které jsou úplně k hovnu, viz knihovna, když svět přichází na ebooky, no ty vole!
Nejdražší je stejně zastřešení, jsem i pro tuto variantu, protože pak se může vybírat aspoň nějaké symbolické vstupné a město na tom také něco trhne + nějakej zkurvenej stánek s jídlem a pitím, myslím, že by to bylo i výdělečné, ale to kladu na děčín moc vysoké cíle když vidím jak tu ti lidé přemýšlí. Podívejte se na schopnost města viz tyršův most :D Lidé si tu nechávají solidně srát na hlavu a je jim to úplně jedno, hlavně, že si to zakřičej do světa! A street o tom ani nemluvim, komunistický město, jeďte se mrknout na vesnice do německa, do států, do posranýho polska a prahy, je to tam úplně o ničém jiném. Děčín bude furt stejná sračka, protože i lidé uvažují jak uvažují. Přeji krásné bydlení v Děčíně
Tomáš Luczków

#18 Re: Re: Re:

2012-07-30 10:12

#16: - Re: Re:

Tomuhle říkáš "kupa hromádek" ty kupo? Jestli chceš psát anonymně, tak raději nepiš.

Tadydole se podívej jak to vypadalo, jak to vypadá. Je zatím kus veliké práce. Bagrování, fyzické práce, plánování, projektování atd. atd.  Takhle si nějak představuju snahu něco dělat, upozornit na sebe a zkusit tak získat peníze pro rozvoj svého sportu. A nejenom štěkat! to umí kromě psů většina lidí!


http://www.youtube.com/watch?v=p4aJmfR-gto

http://www.youtube.com/watch?v=YbSuhFIF1cs

Řekněte mi, kdo tady z Vás skejťáků co sem píše, pro ten skatepark někdy něco udělal?


Nepřihlášený uživatel

#19 Re:

2012-07-30 10:17

#12: -

Protože jste si to zničili! Protože si neumíte vážit věcí co jsou "zadarmo!" Akorát tam chybí se jen vysrat!

Ano, Děčín podporuje sport, méně než za pana Rašky, ale to co děláte není sport. Sport je od slova sportovat, jeho naplní je soutěžení, atd. atd.

Děčín podporuje sport, ale ne zevlování, ožírání se na veřejnosti a bůh ví co ještě. A neni to můj pohled na věc, je to Vaše chování co mě k tomuhle názoru přivedlo!

Tomáš Luczków

#20 Re: Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

2012-07-30 10:54

#17: dony - Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

Kdežto u tebe se o nějaké inteligenci ani mluvit nedá. Ve škole nás učili, že tvorové jako ty vyhynuli v pravěku. Musíš být McGiver, že si přežil. Tvoje hláška "Nečetl jsem diskuzi, ale.." jen podtrhuje, jaký máš vztah k danému tématu..

Ale:


- skejťák je tak silná nákupní síla, asi jako průměrný Čech na nákupech v Pařížské ulici. co z toho vyplývá? na nějakou střechu a dobrovolné vstupné zapomeň. Zapomeň i na stánek, protože když budou mít skejťáci hlad, za 20 Kč se v Kauflandu nají, pokud jim teda na jídlo po cigaretách, rumu nebo krabičáku zbydou peníze. TAKŽE na nějaký výdělek vzhledem k investičním nákladům ( cena stánku, voda, elektrika, pracovní síla) ZA-PO-MEŇ

- Pan Pelant jistě rezervy v práci má, stejně jako každý člověk, ale rozhodně dělá více práce pro Děčín než ty. Takže jeho jméno ani nevyslovuj.

- štěkat a kritizovat umí každý. Tvořit už jen vyvolená hrstka.

- s tím očekáváním ultraprojektu se projevilo tvoje češství. Já jsem myslel, že tam bude jezdit na výlety Porta Bohemica, bude tam basketbalové hřiště, vzducholoď, horolezecká stěna, skákací hrad a zkušební jízdy Hummerem (H1 samo). Nic z toho tam ale neni. A víš co? je mi sympatický a obdivuju tým kolem Jakuba že něco takového dělaj. Mohli by si sednout  ve 3 do hospody a nadávat tam jak stojí všechno za vyližzadek. Místo toho vemou krumpáče, rýče a jdou makat zadarmo, ve svém voleném času pro lidi co ani neznají.

- Byl jsem u toho když přišla maminka tohodle borce. (http://www.youtube.com/watch?v=p4aJmfR-gto čas 1:30) a zcelého srdce děkovala Jakubovi, že tak malého šťastného ještě neviděla, a jestli i budou nějaké tréninky, a jestli se akce bude opakovat atd. atd.. Pak jsem se bavil s Kubou a víš co mi na to řekl? "To byl skvělej pocit, doslova k nezaplacení a proto to děláme!"

- Jestli chceš na někoho klást nějaké cíle, tak začni u sebe. A ne velikými, začni malými. Začni třeba pokorou a ochotou

- Německo do toho netahej, ty se o prostředí kolem sebe umí chovat. Poláky ty ne, ty mají víc národní hrdosti, snahy a smůly víc než kdokoliv jiný z nás. Ale máš pravdu, bydlení tam je o ničem jiném, protože tam nejsou češi jako ty!

dony

#21 Re: Re: Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

2012-07-30 12:13

#20: Tomáš Luczków - Re: Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

Četl jsem většinu věcí, ostatní příspěvky mi přišli zbytečné už po první větě. Mimochodem s tím bordelem, ožíráním a hulením, za prvé to k tomuto "sportu" tak trošku patří(je to smutné, ale je to tak) řekněte mi, kdo by si na štváně dovolil hodit papírek do prostřed skateparku? nikdo... protože když to tam vypadá jak vypadá tak si to nikdo nedovolí (ale někdy tam bordel je, to neříkám-mimo překážky samozřejmě). To nevíte, že prostředí vychovává lidi? Když tam je bordel a ten skatepark vypadá jak slkádka plus paní vrátná je neochotná a naštvaná, když vám jde po dešti otevřít, tak se ani nedivím, že tam se ten pořádek nevede. Furt sem všichni taháte sport? Doprdele to si myslíte, že jen posranej hokej (hrál jsem přes 10let), že je něco lepšího než jezdit na kole nebo na skejtu? Když vidím výsledky hc děčín a kolik peněz tento sport městu spolkl, tak se mi chce brečet -> nepřinesl městu žádnou prestiž, spíš na opak ostudu, jelikož vedení děčínského hokeje je jaké je. Neříkám, že nějaký posraný závody něco městu přinesou, ale určitě to bude pro město větší reklama než stávající hokej či fotbal. Jestli peněžní stránku berete u těchto (jak jim říkáte) póvlů, tak se ani nedivím vašemu názoru, když někdo někam odjíždí si zajezdit do jiného města, tak jede lepším autem než vy vole, na co si sakra hrajete, někteří do toho chodí do práce a jsou užitečnější než kameramani na bažáku ;) Nechci se do nikoho navážet, ale oni utratí víc peněz v tom městě než vy, tak si tady nehrajte na rozhazovače a vraťte se zpátky k zevlu do vašeho pajzlu po vaší odpracovaný šichtě. Já nejsem žádnej skejťák nebo tak, chodím do práce, takže nemám čas na budování skateparku, ale tato diskuze mě pobavila, tak jsem se snažil něčím přispět, ale jde vidět, že jste můj příspěvek nepochopil, či pochopit nechtěli. Je mi z vás smutno, když vidím, kdo v děčíně žije.

Tomáš Luczków

#22 Re: Re: Re: Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

2012-07-30 13:46

#21: dony - Re: Re: Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

Ale i děčínský skatepark když byl nový, tak byl pěkný. Všichni byli spokojený a do stavu v jakém je ho mimo nazastavitelného času dostali především jezdci.

Všichni vrátné, co jsou na ZS v Děčíně jsou příjemné, ochotné a milé. Záleží na tom, jak s nimi kdo komunikuješ. Jestli vtrhne na zimák ani nazebučí, jde se tam VYCHCAT  a pak ji poručí aby mu šla otevřít skatepark, tak se nedivím že jsou podrážděné.

Hokej, fotbal, bike a skate jsou sporty. Nezvýhodňuji žádný ze sportů. Je ale více než jasné, když hokej a fotbal jsou PRIM tak budou dostávat více peněz. U nás to je ještě jinak, protože tu máme basket. Ale to je zase o jiné diskuzi.

Jestli ty si někdy hrál hokej, tak zcela zbytečně. Ztráta času a financí tvých rodičů. Jak jsem psal, hokej je sport, a cílem každého sportu je vychovat slušné lidi. Ty nejsi slušný člověk. Tvé vystupování jebzávistivé a pokrytecké.

Myslím si, že největší reklamu dělají městu aktuálně košíková, hokej a sestry Antošovy.

Nechceš se do nikoho navážet, ale to právě děláš. Nehraju si na nic, jsem soudný a objektivní člověk, lepší člověk než ty, protože k rádoby urážkám jsem se v této diskuzi nesnížil. Jen se snažím označovat věci správným jménem.

A jestli máš nějaká problém se mnou, můžeme si to vyříkat z očí do očí. Ovšem v tvém podání lepší bude se schovávat za nick a ostatní kritizovat.. vygoogluj si moje kontakty, nalezni odvahu a řekni mi do očí, co máš se mnou za problém..

Jestli si myslím že nepracuju,  tak pracuju. To že jsem klukům natočil video, považuji za dobrovolnou a solidární věc. BTW, natočení, namluvení, sestřihání tohoto videa mi sebralo 16 hodin mého života. Kdy ty si naposledy udělal něco podobného? každé mé video se těší vysoké sledovanosti, a díky tomuto mému projektovému příspěvku  seskupení kolem Jakuba Ouvína získalo ne malou dotaci. A to potěší. Když dobrovolná práce přinese vytoužené ovoce. Tvé monology jsou pro mě zcestné a prázdné. Minimálně do doby než se podepíšeš.

Nemáš s tématem nic společného, ale přesto musíš čeřit vody. Nemáš čas, ten nemá  v dnešní době nikdo. Tvůj příspěvek jsem pochopil = NIL. (vygoogluj si, co to znamená, ty jeden ex-"hokejisto") Lidma jako ty pohrdám..

Dominika Ševčíková
Nepřihlášený uživatel

#23 Re: Re:

2012-07-30 14:11

#19: - Re:

Děláte si ze mě srandu ? jak zničili ? do toho parku se nedali penize už dobrejch 5 let, né-li víc. Každej normální člověk ví, že časem se věci opotřebují a potřebují čas od času opravit. A jak soutežení ? Kdyby sme chtěli udělat plnohodnotné závody tady v Děčíně, nikdo nám sem nepřijede, protože je to o hubu jezdit v tomhle parku. A kluci by rádi jezdili na různé závody do jiných měst, ale prostě na to nemají, nejsou dostatečně vyježdění, protože zdokonalovat se v tomhle parku prostě nejde!

Tomáš Luczków

#24 Re: Re: Re:

2012-07-30 14:29

#23: - Re: Re:

a co jako že nedali 5 let prachy? myslíš si že Buba přišel na město a řekl. Potřebuju prachy, dejte mi je a dostal je? ne, nejdříve začal pracovat. Až bylo něco vidět, tak zažádal formou projektu a obdržel dotaci.

Tvrdím, že se dost věcí dá udělat, opravit vlastními silami a zdroji ale je to o tom chtít! BREČET A ŽEBRAT UMÍ KAŽDÝ! TO ALE V DNEŠNÍ DOBĚ NESTAČÍ!

KDO CHCE HLEDÁ ZPŮSOB, KDO NECHCE HLEDÁ DŮVOD!

 

dony- Petr Ďurech

#25 Re: Re: Re: Re: Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

2012-07-30 18:03

#22: Tomáš Luczków - Re: Re: Re: Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

Zdravím tě Tomáši, ovšem jde vidět, že jsem tě naštval a místo řešení daného problému, je z 90% tvůj příspěvek o tom jak jsi nejlepší a výborný a já hloupý a zbytečný, koukám, že jsem se celkem trefil. Možná je to tak neříkám, ale proč to píšeš, když ani nevíš kdo jsem? I kdybych sem napsal své jméno, tak je to zbytečné, nejsem z děčína, neznáš mě, ale aby jsi byl spokojený, tak ho tu máš. Já se začal navážet podle toho, co jsi napsal o těch lidech, když můžeš kritizovat ty, proč né já (kážeš vodu, piješ víno) a já kritizuju jen tebe a né celou skupinu, což je rozdíl. Omlouvám se, ale nenavážej se do mých rodičů, vůbec nic ti do nich není, já jen aby jsme si to nevyříkali, podle tvých profilů na internetu je mi to celkem k smíchu ještě víc a problém s tebou nemám žádný, já jen přidal příspěvek a ty jsi se toho přesně chytil, jak jsem čekal, psal jsem obecně né konkrétně jako ty. A ať jé mé vystupování jakékoliv tobě to může být jedno. Ano basket je v děčíně známý, samozřejmě to město vůbec nevyužívá, ale jak říkáš to je věc jiná. Jsem rád za lidi, co dělají věc dobrovolně, jen jsem chtěl říct, že i skejťák (co podle vás jen kouří apod) tak může dělat třeba mnohem dobrovolnější věci než ty, soudíš pořád lidi díky předsudkům sakra, to umí každej. Já sice žádnou dobrovolnou věc nedělám to jsem nikdy nenapsal, že jo, ale někteří jsou pro společnost prostě přínosnější, než král jako ty, jak to pořád o sobě tvrdíš. Já tebou nepohrdám, ale směju se, jak se někdo nechá lehce vytočit nějakým debílkem na internetu. Jinak celkem mě mrzí, že jsi reagoval jen na to co se netýká tématu.

K skateparku, stejně je to věc jiná než petice, to by jste museli překopat celé vedení města a že většinu znám, takže vím jaké to je. V dnešní době potřebuje tlačenku, takže dokud třeba v děčíne nebude jezdit nějakej skejťák, kterej nemá vlivného tátu na městě, tak bych nic nečekal, protože je to úplně zbytečný, ale byl bych rád kdyby v děčíně byla aspoň jedna věc moderní, kromě krásné knihovny.

Nemám čas číst další tvé příspěvky, měj se krásně a užij si za mě pivko na "ňůjorku" kámo.