Petice za nový skatepark v Děčíně

Tomáš Luczków

/ #31

2012-07-30 20:37

Viděl si někdy někoho něco pro děčínský skatepark udělat? víš proč mi tu na tuhle otázku nikdo tady neodpověděl? protože nikdo nikdy nic pro skatepark tady neudělal. Jen nastavit ruku, řvát a čekat!

Výborně další hlas. Jan Nedbal. Mě vůbec kolečka nevadí, ze staráku nejsem. Mám svůj střízlivý názor na věc. Klávesnice mě živí, takže to půjde těžko.

Uklízí tam paní uklizečka ze ZS. A je z toho nešťastná.

Četl si ten příspěvek od příslušníka MP? To si vemte raději k srdci. Ale vy se raději budete chytat upřímných slov, která se Vám nelíbí.

A vy vidíte mladý dělat bordel a jako starší, kteří už mají něco za sebou jim nemůžete, něco říct a tak říkajíc je umravnit? To je začátek toho, že se park ocitl v pozici v jaké je.

Tím šulinem si asi myslel Aleše Havlíka, trenéra HC Děčín a dlouholetého kapitána HC Děčín. Člověka kterej se pro mládež snaží dělat vše. Má od města na starost areál ZS. A docela mu rozumim. Kdyby se z Vás někdo zranil o nějakou amatérskou stavbu, odnesl by to on. Tomu se říká zodpovědnost. Význam toho slova pochopíš věkem.

Místo toho aby jste se tady domluvili, aby jste s tím sami hnuli, něco s tím udělali, raději budete brečet, jak se do Vás každý naváží. Si snad myslíte že těma řečma tady ten skatepark opravíte? to dřív začnou pršet sledi!