PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY


Nepřihlášený uživatel

/ #1231

2012-05-04 15:25

Občané, pomozte změnit společenské poměry v tomto státě.

Nečekejte a zapojte se také, každý podle svých možností. Samo se to neudělá. Vláda se nám směje do očí a je přesvědčená, že nejsme schopni se sjednotit k nějakému odporu. Jenže to bychom nesměli mít za sebou těch 23 let, zpočátku plných naděje, nyní ke konci plných trpkosti a zklamání. Už nejsme ty ovce jako kdysi! UŽ NECHCEME TUTO VLÁDU!!! A nestačí nám jen obměna ministrů v této vládě, ani obměna pravicové vlády za levicovou. UŽ TOHO BYLO DOST!!!

Chceme jiný systém vlády! Chceme do vlády čestné lidi. Je jich dost, kteří svému oboru rozumí a přitom zůstali lidmi. Není je vidět, protože mezi těmito současnými zločinci by nemohli existovat. Nikdo čestný by se tam v současné době neudržel. Ty kreatury, které nám vládnou nyní, už postrádají normální obyčejnou lidskost. Oni už zapomněli, co to je lidskost, protože ji přestali používat. Jsou nemocní bohatstvím a mocí.

Je navržen nový volební systém bez politických stran. Budeme volit lidi, které známe, kterým věříme, každého jednotlivě, nikoliv politické strany. Dovolím si zde sám za sebe podpořit projekt Občanského sněmu Čech, Moravy a Slezska – TŘI PILÍŘE ZNOVUVYBUDOVÁNÍ NAŠÍ ČESKÉ SPOLEČNOSTI NA NOVÝCH DEMOKRATICKÝCH ZÁKLADECH, který byl vyhlášen dne 1. 5. 2012 na České konferenci v Kutné Hoře. Každý z nás se může od této chvíle zapojit podle svých možností a schopností, je vytvořen prostor pro širokou spolupráci, to tu ještě nebylo!!

Občané, zapojme se do budování nové společnosti. Vytvoříme si alternativní způsob žití, souběžně s tím, co je teď. Začněte se o to zajímat. Až starý systém zahyne, bude již v provozu ten nový. Sledujte webové stránky Občanského sněmu Čech, Moravy a Slezska.

Mnoho z vás si říká, ať nám vládne ten či ten, my máme své jisté, najíst nám dá každý z nich, tak dobře nám nikdy nebylo, zahynout nás nenechají. ALE NECHAJÍ!! Proč si to myslíte? Jste slepí?? Nějak jste zaspali dobu!!! To co bývalo dříve, nyní už neplatí! Už byl u vás exekutor? Nebyl? Tak to máte štěstí, protože k tomu stačí, aby se některá úřednice zmýlila. Už byla zkrachována vaše malá firma či obchod? Už jste přišli o práci? Přišli jste o sociální podporu? Už chápete, že jste na obtíž? BYLO TOHO MÁLO? PROBUĎTE SE!!! Ve finančním systému, který nám vládne, je člověk pouze pořadové číslo, člověk je pouze výrobním prostředkem a nástrojem ke vhazování volebních lístků. Jeden zahyne, přijde jiný. Jen jedno je důležité – PENÍZE DĚLAJÍ PENÍZE. Člověk z toho úplně vypadl, je na obtíž. VYHOVUJE VÁM TO? Zastavme tuto řízenou genocidu. V Řecku už to propuklo naplno, nyní jsou na řadě další státy. http://www.obcanskysnem.cz/fotky24348/Pilire_OS-CMS.pdf