PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY


Nepřihlášený uživatel

#1226

2012-05-02 23:51

KE MZDÁM V ČR PODOTÝKÁM INFORMACI Z DNEŠNÍCH ZPRÁV, ŽE MZDA ZA NEKVALIFIKOVANOU PRÁCI TŘEBA METAŘE V NĚMECKU MUSÍ BÝT NEJMÉNĚ 7 EUR NA HODINU COŽ JE V ČR PŘIBLIŽNĚ PRŮMĚRNÁ MZDA NA KTEROU NEDOSÁHNE, 80% OBČANŮ
K TOMU MUSÍM DOPLNIT POUZE TO, ŽE POLITICI - POTAŽMO VLÁDA OBČANŮM LŽE, KDYŽ TVRDÍ, ŽE S TÍM NEMŮŽE NIC DĚLAT.
KDO JINÝ BY MĚL DBÁT NA SLOŽENÍ A KVALITU POTRAVIN NEŽ STÁTNÍ ORGÁNY DLE VLÁDNÍHO NAŘÍZENÍ ČI ZÁKONA. ZAS TO JE PŘECE VLÁDA A STÁTNÍ ORGÁNY PLACENA Z NAŠICH DANÍ
POKUD TAK VLÁDA NEČINÍ, NENÍ KOMPETENTNÍ SPRAVOVAT STÁT A NA TOMTO ZÁKLADĚ JE NUTNÉ, ABY CO NEJDŘÍVE ODSTOUPILA DOBROVOLNĚ, NEBO BYLA DONUCENA ODSTOUPIT


Nepřihlášený uživatel

#1227

2012-05-03 12:21

M A N I F E S T

Občanské iniciativy Český ráj

Vedení Občanské iniciativy Český ráj po zralé a hluboké analýze současného stavu společnosti, vydává tento manifest.

Vzhledem k tomu, že společnost se dostala do velice tíživé situace, která byla jednoznačně způsobena nezodpovědnou politikou nadnárodních společností a neviditelnými finančními kruhy, vyzývá všechny občany, občanské iniciativy, politické strany a veškeré vrstvy společnosti, k totálnímu bojkotu současného uspořádání společenského řádu.

Zastáváme názor, že společnost musí být řízena a uspořádána tak, aby výdobytky společnosti byly přerozdělovány spravedlivěji než dnes.

Protože mocenské kruhy se nechtějí dobrovolně vzdát své moci, je třeba vyvíjet veškerou iniciativu občanů za účelem změny. S respektem k individuálním přístupům jednotlivých společenských vrstev, je třeba spojit své síly k uskutečnění reforem, směřujících k přímé demokracii. Oddlužit stát i společnost a obnovit svrchovanost České republiky. Vrátit moc zvoleným zástupcům v politické sféře a napomoci těmto zástupcům vymanit se z vlivu finančních mafií. Dát mandát politické reprezentaci, aby přenesla uvedený trend na půdu Evropské unie.

Na základě uvedených potřeb vyzýváme všechny občany, aby upustili od podporování současného managementu státu a přestali pro něj pracovat.

Nejsme otroci, kriminálníci ani teroristé. Jsme tvůrci naší společnosti !

Otevřeným způsobem a projevem změníme svůj osud.

K tomu nám napomáhej náš rozum a touha po spravedlivé společnosti

Nepřihlášený uživatel

#1229

2012-05-03 23:58

Zaplatíte 350 miliard do Bruselu. Nečas se tak dohodl s Merkelovou

Senát minulý týden ve středu schválil několikrát odložený tisk č. 82, novelu Lisabonské smlouvy, která v případě vstupu České republiky do eurozóny zaváže náš stát zaplatit dle odhadu zhruba 350 miliard korun do evropského záchranného mechanismu ESM. Podle informací ParlamentníchListů.cz podpořil premiér Petr Nečas schválení novely Lisabonské smlouvy po dohodě s německou kancléřkou Angelou Merkelovou.
Poslanecká sněmovna by o stejné věci, tedy o vyslovení souhlasu s ratifikací Rozhodnutí Evropské rady, kterým se mění článek 136 Smlouvy o fungování Evropské unie, pokud jde o mechanismus stability pro členské státy, jejichž měnou je euro (ESM), měla v rámci tisku 348-E hlasovat příští týden ve středu. ODS, minimálně většina jejich poslanců, dle oficiálního vyjádření představitelů poslaneckého klubu tento návrh podpoří. Očekává se, že tisk podpoří určitě i TOP 09 a ČSSD. Je třeba ústavní většina.

Nepřihlášený uživatel

#1230

2012-05-04 12:09

Kdybych napsal to, co si myslím na plné pecky, byly by to jen sprostoty, proto jen okomentuji, aby všichni šli nejdříve do basy, vrátili nakradený majetek a pak odešli společně, svorně do hnědky a už se nevraceli...

Nepřihlášený uživatel

#1231

2012-05-04 15:25

Občané, pomozte změnit společenské poměry v tomto státě.

Nečekejte a zapojte se také, každý podle svých možností. Samo se to neudělá. Vláda se nám směje do očí a je přesvědčená, že nejsme schopni se sjednotit k nějakému odporu. Jenže to bychom nesměli mít za sebou těch 23 let, zpočátku plných naděje, nyní ke konci plných trpkosti a zklamání. Už nejsme ty ovce jako kdysi! UŽ NECHCEME TUTO VLÁDU!!! A nestačí nám jen obměna ministrů v této vládě, ani obměna pravicové vlády za levicovou. UŽ TOHO BYLO DOST!!!

Chceme jiný systém vlády! Chceme do vlády čestné lidi. Je jich dost, kteří svému oboru rozumí a přitom zůstali lidmi. Není je vidět, protože mezi těmito současnými zločinci by nemohli existovat. Nikdo čestný by se tam v současné době neudržel. Ty kreatury, které nám vládnou nyní, už postrádají normální obyčejnou lidskost. Oni už zapomněli, co to je lidskost, protože ji přestali používat. Jsou nemocní bohatstvím a mocí.

Je navržen nový volební systém bez politických stran. Budeme volit lidi, které známe, kterým věříme, každého jednotlivě, nikoliv politické strany. Dovolím si zde sám za sebe podpořit projekt Občanského sněmu Čech, Moravy a Slezska – TŘI PILÍŘE ZNOVUVYBUDOVÁNÍ NAŠÍ ČESKÉ SPOLEČNOSTI NA NOVÝCH DEMOKRATICKÝCH ZÁKLADECH, který byl vyhlášen dne 1. 5. 2012 na České konferenci v Kutné Hoře. Každý z nás se může od této chvíle zapojit podle svých možností a schopností, je vytvořen prostor pro širokou spolupráci, to tu ještě nebylo!!

Občané, zapojme se do budování nové společnosti. Vytvoříme si alternativní způsob žití, souběžně s tím, co je teď. Začněte se o to zajímat. Až starý systém zahyne, bude již v provozu ten nový. Sledujte webové stránky Občanského sněmu Čech, Moravy a Slezska.

Mnoho z vás si říká, ať nám vládne ten či ten, my máme své jisté, najíst nám dá každý z nich, tak dobře nám nikdy nebylo, zahynout nás nenechají. ALE NECHAJÍ!! Proč si to myslíte? Jste slepí?? Nějak jste zaspali dobu!!! To co bývalo dříve, nyní už neplatí! Už byl u vás exekutor? Nebyl? Tak to máte štěstí, protože k tomu stačí, aby se některá úřednice zmýlila. Už byla zkrachována vaše malá firma či obchod? Už jste přišli o práci? Přišli jste o sociální podporu? Už chápete, že jste na obtíž? BYLO TOHO MÁLO? PROBUĎTE SE!!! Ve finančním systému, který nám vládne, je člověk pouze pořadové číslo, člověk je pouze výrobním prostředkem a nástrojem ke vhazování volebních lístků. Jeden zahyne, přijde jiný. Jen jedno je důležité – PENÍZE DĚLAJÍ PENÍZE. Člověk z toho úplně vypadl, je na obtíž. VYHOVUJE VÁM TO? Zastavme tuto řízenou genocidu. V Řecku už to propuklo naplno, nyní jsou na řadě další státy. http://www.obcanskysnem.cz/fotky24348/Pilire_OS-CMS.pdf

Nepřihlášený uživatel

#1232

2012-05-04 15:35

„Moc peněz se v době míru přiživuje na národu a v dobách protivenství proti němu strojí spiknutí. Je despotičtější než monarchie, nestoudnější než samovláda, sobečtější než byrokracie. Na trůn byly posazeny korporace, bude následovat éra korupce na vysokých místech a moc peněz v zemi se bude snažit rozšířit svou vládu tím, že bude pracovat na předsudcích lidu, dokud nebude bohatství této země soustředěno v rukou několika lidí a Republika nebude zničena… V této chvíli se bojím o osud své vlasti víc než kdykoli předtím, dokonce víc než v dobách války.“A.L.


Nepřihlášený uživatel

#1233

2012-05-04 15:36

Na čtvrtek 24. května 2012 vyhlašuje SKDE mobilizaci všech mužů ročníků narození 1950 až 1985. Sraz je v 17 hodin na Václavském náměstí v Praze.

Nevyzýváme k násilí!! Vidle nechte doma. Chceme vytvořit obrovský tlak. Šiřte tuto informaci mezi svoje známé.


Nepřihlášený uživatel

#1234

2012-05-04 21:57

Šokující slova v pátek zazněla ve sněmovní diskusi o vládním návrhu na zpomalení valorizace důchodů na příští tři roky. Poslankyně TOP 09 Gabriela Pecková uvedla na adresu důchodců, že se úsporným opatřením vlády přizpůsobí, protože se mnozí z nich narodili za války a jsou tedy zvyklí na daleko horší podmínky. Poslanecká sněmovna (Aktualizováno: 19:27 )

Koaliční Gabriela Pecková (TOP 09) emotivně líčila, že vláda nemá jinou možnost, než jít touto cestou: „Můžeme se natahovat jenom tak, jak nám stačí triko. Když se totiž budeme natahovat víc, ukáže se holé všechno od pasu dolů. Můžeme spekulovat, proč je nám najednou triko malé - jestli jsme tak ztloustli, anebo jestli jsme tak zběsile topili pod kotlem, až se srazilo," prohlásila poslankyně. "Ať se nám to líbí, nebo ne, úsporná opatření pocítí v tomto případě ve svých peněženkách senioři, ale oni se tomu přizpůsobí. Já to vím, protože s nimi pracuji celý život,“ dodala a vysloužila si silnou reakci ze strany opozice, která dávala najevo svůj šok.

Nepřihlášený uživatel

#1235

2012-05-04 22:04

neznám větší hrubce, než je naše kašpárkovská vláda ,přeji jim vše nejhorší snad i mor a neštovice Soukup

Nepřihlášený uživatel

#1236 souhlasím

2012-05-06 17:37

Souhlasím s odstopením a dosazením lidí, kteří to myslí s Českem opravdu čestně, bude to trochu trvat,ale snad se dočkáme.

Nepřihlášený uživatel

#1237

2012-05-07 00:21

!!!!!!!!  MOBILIZAČNÍ VYHLÁŠKA !!!!!!!!!!   

SKDE POVOLÁVÁ VŠECHNY MUŽE TĚCHTO ROČNÍKŮ V ROZMEZÍ: 1950 - 1985!!!

Tito muži nechť se dostaví na Václavské náměstí dne 24. května roku 2012 v 17:00, aby byli nápomocni osvobození ČESKÉ REPUBLIKY od genocidy páchané na našich OBČANECH!

Vzhledem k tomu, že vláda, která námi byla opakovaně vyzvána k DEMISI, to nebere na zřetel. A také proto, že je takto vyzývána opakovaně též na dalších demonstracích, i na demonstraci ze dne 21. 4. 2012 a to dokonce i k zastavení zhoubných reforem, a přesto nadále nebere tyto naše požadavky i požadavky ostatních na zřetel, voláme Vás lide České republiky do akce! Chceme skutečnou změnu, chceme vládu Skutečné demokracie!!!

Vláda páchá na občanech GENOCIDU!

Je naší občanskou povinností začít jednat! Vše, co mělo být řečeno, již řečeno bylo!!!Dnes je čas činů! Pojďme pokojným, ale jasným a pevným postojem dát stávající vládě svoji vůli najevo!

VE JMÉNU VŠEHO, CO JE NÁM SVATÉ, VÁS MUŽE ČESKĚ REPUBLIKY POVOLÁVÁME K OSVOBOZENÍ TÉTO NAŠÍ ČESKÉ ZEMĚ OD ZLOČINCŮ!!!

Voláme i ženy a jejich účast na osvobození vlasti od zločinců, co terorizují vlastní lid,
považujeme za velmi žádoucí.

Za Skutečnou demokracii: Zdeněk Ponert, Antonín Mareš, Miroslav Gaydoš a další.


Nepřihlášený uživatel

#1238

2012-05-07 23:41

V České republice především vinnou popřevratových vlád nastala situace, že mnoho občanů nemají ani takový příjem, aby byli schopni platit zálohy na energie, které potřebují ke svícení, vaření a topení a zvyšováním DPH takových bude přibývat a to paní poslankyně Pecková - lékařka má v sobě tolik nelidského jednání že ji není hanba prohlásit
- Senioři se přizpůsobí, narodili se za války, hájila poslankyně nižší růst důchodů
Tak se ke svým zestárlým lidem nechovali a nechovají ani primitivní kmeny žijící kdesi v divoké přírodě nemající vzdělání a taková odporná slova vyřkne žena lékařka a poslankyně. Větší hnus a aroganci jsem dosud neslyšel.

Nepřihlášený uživatel

#1239

2012-05-08 00:53

Vážení to je frajer a ne jak ti naši zloději.:  Vítěz francouzských prezidentských voleb François Hollande zahájí svůj mandát několika dekrety, jimiž hodlá voličům ukázat, že je připraven plnit své sliby okamžitě. Podle televizní stanice France 2 do konce června sníží svůj plat a mzdy členů vlády o 30 procent a zmrazí na tři měsíce ceny pohonných hmot.

Brablenec

#1240 Re:Ukázka intelektuáln.cítění....

2012-05-11 20:43

#1238: -  

 Plně souhlasím s Vaším článkem,tahleta ženská by měla odjet na zkušenou do Japonska,nebo Vietnamu a tam se naučit úctě ke starým lidem./ale za svý,né za moje/ Je to hnus když to řekne nějaký puberťák,ale pí.doktorka? PS. A nevěřím tomu,že jsou někteří poslanci se svou arogancí vůdči nám,lepší.Hlavně ty veverky,dnes jsem četl na inter. že budou brát miliony pro svoji stranu VV. i za poslance,kteří přeběhli./8-10/?Tak to už těžko rozdýchávám. A kdo zaplatí elektronic.zdrav.knížky?A co odstupné sekretářce  odstoupivšího gen.ředitele DPMP-asi 780.000.- A teď tam nastoupila znovu.A ti slavní manažeři z DPMP,Ti si také podělili pěkné padáky. Jak je možné,že to nikdo z magistrátu nekontroluje? Je to přeci pod nimi,né? Nejsou to náhodou peníze nás všech??? Lituji,že nemám jinou barvu kůže,v tom případě by se mě to vůbec netýkalo a žil bych si v klidu dál pohodlným životem.........č.19.30.-


Nepřihlášený uživatel

#1241

2012-05-14 00:15

Klaus na Mírov, se bude volat každou středu od 16.5.2012 vždy od 16.00 hodin.

Slávek Popelka vyzývá všechny občany v ČR, aby se 16.5. sešli na Hradčanském náměstí a požadovali odvolání prezidenta Václava Klause. Jedná se o shromáždění za přemístění občana Klause z Hradu na Mírov.

Nepřihlášený uživatel

#1242

2012-05-14 12:58

Praha – Server iDNES.cz dnes přinesl zprávu o poslanci za ODS, který ukrojuje ze státních peněz. Přesněji jde o Václava Baštýře, který před dvěma lety nakoupil pozemky pod budovanou dálnicí D3 na Českobudějovicku. Dnes je prodává nazpět státu za patnáctinásobek původní ceny.

Poslanec Jaroslav Foldyna zveřejnil zmíněný článek na svém facebookovém profilu a jednání Baštýře považuje za jakýsi test na společnosti. Neb k článku uvedl: „Smutná realita ČR. Že, by test, co lidé ještě snesou …?„

Z ohlasu příznivců Foldyny se ozývají následující názory. „Je poslanec a všechno mu projde“. Někteří by asi učinili podobné kroky jako Baštýř, když uvádějí: „opět jeden co měl správné informace“.

„Lidi bohužel snesou ještě mnohem více“ uvádí jedna z komentátorek článku. A takových názorů, že se česká společnost přizpůsobí (toto sloveso po výroku paní Peckové ve sněmovně dostává zcela nový rozměr) tomu, co vytvářejí z ČR někteří z politiků, se objevuje i daleko více.

„Český lide ... jste stádo tupých volů, kteří ráno vylezou na pastvu a večer se sami vrátí ... jak jsou naučení ... i ty krávy jen bučí a hučí ....To je přesně pohled všech těch co jsou u moci a můžou práskat bičem. Všech těch, co český lid zvolil. Jedině český lid může tu změnu udělat“ uvádí jeden z komentářů. A dle všeho má v lecčem pravdu. Proč jinak by bylo námi politikům dovoleno se tak chovat?!

Zdroj: Eurozprávy.cz

Nepřihlášený uživatel

#1243

2012-05-14 23:52

Evropu čeká osudových 48 hodin

Evropu čeká 48 hodin, které rozhodnou o tom, zda Německo a Francie dosáhnou dohody zamezující dalšímu nárůstu pesimismu. Ten zpochybňuje přežití jednotné evropské měny v její současné podobě.


Evropští ministři financí se dnes sejdou v Bruselu a patrně budou diskutovat o reakcích na politickou paralýzu v Řecku a vyostřující se krizi ve Španělsku. Pozornost se ovšem soustřeďuje na nového francouzského prezidenta Françoise Hollandeho, který v úterý krátce po inauguraci míří na první osobní schůzku s kancléřkou Merkelovou.

Hollande je novým evropským zastáncem prorůstové politiky a vymezuje se proti Merkelové, která coby řešení evropské krize prosazuje úspory. Merkelová, která se ocitá ve stále větší izolaci, v neděli utrpěla významnou porážku, když její křesťanští demokraté propadli ve volbách v Severním Porýní-Vestfálsku.

Nesouhlas voličů, protesty a politická paralýza prohlubují nejistotu o budoucí podobě Evropy a zpochybňují přežití projektu jednotné měny v její současné podobě (tj. společné struktury zahrnující sedmnáct zemí).

Masové protesty a drobné potyčky ve Španělsku, politický pat v Řecku, zásadně důležité zemské volby v Německu a rostoucí nepřátelství vůči EU v Nizozemsku přispěly ke krizi završující více než dvouletou finanční paniku a obtížná jednání o tom, jak zachránit euro.

Hollande letí do Berlína v úterý s psychologickou výhodou, protože má relativně silný mandát, jenž změnil situaci v evropské politice. Naopak Merkelová má za sebou sérii porážek završenou historicky nejhorším výsledkem CDU v Severním Porýní-Vestfálsku.

Nepřihlášený uživatel

#1244

2012-05-16 01:11

DOKAŽME 16.5.2012 OBČANÉ POLITIKŮM V 16.00 HODIN PŘED PRAŽSKÝM HRADEM, ŽE NEJSME TUPÉ STÁDO A ŽE ONI JSOU NAŠI ZAMĚSTNANCI! BUĎ BUDETE PRACOVAT POLITICI PRO LIDI A NEBUDETE DIKTOVAT "LIDEM" NEBO S VÁMI VŠEMI ZAMETEM A TEN BORDEL I S VÁMI NA TO TATA VYMETEM !!!

Nepřihlášený uživatel

#1245

2012-05-17 19:10

Zároveň zdůrazňuje, že situace se změní, jen pokud se postaví vládě masa lidí: “V posledních měsících se stále jen demonstruje. Probíhá cela řada podpůrných akcí a je znát, že na tyto akce chodí stále méně a méně lidí. Je to dáno tím, že lidé nevěří ve změnu. Když vidíte, že demonstrace nemají žádný dopad, tak kde hledat stále čas, energii, chuť chodit na náměstí? Zajímavé je, kolik lidí si stěžuje, což je patrné i z internetových diskuzí. A kolik lidí chodí reálně demonstrovat. To je velký nepoměr. Lidé v diskuzích nadávají, ale sami nejsou schopni být aktivní, jít si to na náměstí vystát nebo nějak jinak aktivně přidat ruku k dílu,“ uvedl pro ParlamentníListy.cz Bastl.

Nepřihlášený uživatel

#1246

2012-05-17 19:14

Žijeme v systému, kde si nejsme před zákonem rovni - někteří jsou rovnější. Mafiáni jsou chráněni zákonem, obyčejní občané ne. Právě propojení politiků s mafiány, kryté policií a justicí, umožnilo rozkrádání v obrovském měřítku. Jedinou cestou, jak s tím něco udělat, je rozkrýt tyto struktury a pozavírat je. Aby se to neopakovalo, musíme změnit pravidla a zajistit jejich dodržování

Nepřihlášený uživatel

#1247

2012-05-18 19:31

Panika ve vedení ČSSD. Rath poslal Sobotkovi vzkaz

Šéf ČSSD Bohuslav Sobotka má strach. Důvodem je kauza Davida Ratha. Podle dobře informovaného zdroje ParlamentníchListů.cz ze Sobotkova nejbližšího okolí mu byl totiž předán vzkaz od Ratha z vazby. Už ve středu večer. A nechal zřejmě jen málokoho ze sociálních demokratů klidným.

Vzkaz, jehož přesný obsah zná zřejmě jen David Rath, patrně jeho advokát a šéf sociálních demokratů Sobotka, zní údajně v duchu: "Nenechávejte mě v šachu, byl bych nerad, kdybych musel začít mluvit."

Nepřihlášený uživatel

#1248

2012-05-18 21:38

Kdo vystavěl školní budovy, tělocvičny a hřiště ?
Kdo opravdu zabezpečil bezplatné školství na všech stupních ?
Kdo vystavěl kulturní domy a staral se o aktivity mládeže ve volném čase ?
Kdo vystavěl kryté bazény, zimní stadióny, fotbalové stadióny, sportovní haly?
Kdo vybudoval bezprašné cesty, aby bylo spojení do každé vesnice ?
Kdo rozšířil výstavbu železničních tratí a provedl elektrifikaci aby bylo spojení po ČR ?
Kdo zabezpečil levné spojení pro občany do vesnic od rána do půlnoci?
Kdo poskytoval výrazné slevy v dopravě pro pracující, studenty a důchodce?
Kdo zabezpečil, aby vlakové a autobusové spojení bylo zabezpečeno v návaznosti na směnový proces pracujích ?
Kdo prosadil lidem právo na svačinu, obědy, pracovní oblečení atd.v pracovním procesu?
Kdo vystavěl vodní a tepelné elektrárny ?
Kdo provedl elektrifikaci a plynofikaci v ČR ?
Kdo vystavěl mnoho nových továren a rekreačních zařízení?
Kdo vybudoval zemědělská družstva po celé republice, která byla obdivována i západem a byli jsme soběstační výrobou většiny potravin?
Kdo vystavěl ty tzv. králíkárny pro občany, které mají dnes hodnotu miliónů?
Kdo umožnil bydlení mladým manželstvím v levných bytech, krátce po uzavření sňatku ?
Kdo zabezpečil, že věci pro děti byly za směšné peníze ?
Kdo dával nenávratné půjčky na výstavbu rodinných domků?
Kdo dával novomanželské půjčky mladým lidem a za každé narozené dítě odečetl dosti vysokou částku z této půjčky ?
Kdo zabezpečil, že nebyli bezdomovci ?
Kdo zabezpečil, že i chudá rodina žila slušné a nikdo neživořil?
Kdo vybudoval v obcích vodovody a regulace potoků ?
Kdo vystavěl ve větších obcích a ve městech knihovny, požární zbrojnice, obchody , policejní stanice ?
Kdo zveleboval svoje obce a města bez nároku na jakoukoliv mzdu?
Kdo dokázal dát všem svým občanům práci?
Kdo zabezpečil, že každý podnik, každá vesnice měla zajištěnou bezplatnou zdravotní péči ?
Kdo postavil nemocnice a zdravotní střediska ?
Kdo vystavěl telekomunikační, rozhlasové a televizní systémy ?
Kdo zabezpečil, že se lidé nemuseli obávat o svůj život na ulici, ve svém domě, bytě, ať už v noci nebo ve dne a cítili se bezpečně ?
Je mnoho otázek, které by bylo ještě třeba doplnit, ale není to až tak důležité.


Je však třeba připomenout, za jakých podmínek se všechno dělo!
Toto všechno trvalo 40 let !!!!
Poválečná doba, tzv. socialistická, začínala v krajině
Zdevastované a místy vybombardované válkou.
Infrastruktura byla zničená nebo v lepším případě poškozená.
Neexistovala, žádná pomoc ze zahraničí !!!! žádné eurofondy!!!!!!
Ba naopak, západní země nelibě nesly, že není u nás nastolen kapitalismus, jako u nich !
Náš hospodářský rozvoj byl záměrně bržděn, aby došlo k rozpadu.
Země se musela trápit s vnitřním nepřítelem - to všichni dnes vidíme a slyšíme, jaké množství lidí se hlásí k tomu, že aktivně bojovali proti tehdejšímu režimu.
Přesto všechno země hospodářský rostla!!!
Co dokázaly naše vědecké týmy Nehrozil nám krach, pamatujete nějaký dluh naší republiky v r.1989, když země byla sametově předána # ????
Co hlásají dnešní vyvolení ?


Co dokázal KAPITALISMUS za 22 let s touto naší zemičkou??
Toto srovnání si může udělat každý !
To vidíme všichni,nestaví se králíkárny, kromě pár narychlostavěných, montovaných zahraničních hal( které možná brzy zase osiří),podnikání krachuje.
Studenti, kteří v roce 1989 měli 18-22 let mají dnes 40-45let.
Tato generace si mnoho nepamatuje a nemůže ani porovnat situaci pravdivě se svou vlastní zkušenosti a nechá si lehce vtloukat do své hlavy nepravdy a učí to i své děti !
I ve školách se dnešní děti učí dějiny, které jsou mnohdy zmanipulované a nepravdivé !
Až vymře generace, která může hodnotit socialismus a kapitalismus, jelikož touto dobou prošla na vlastní kůži vše prožila, zůstane jen společnost absolutně neznalá skutečných dějin našeho národa !
Jen politologové a historici budou znát pravdu !
Vlastně mnohým lidem tyto nepravdy vůbec nevadí a nemají zájem se nad nimi ani zamyslet!
Proč ne, vždyť i vzdělání se dnes dá koupit za peníze a potom tu kvalitu zažíváme na každém kroku každý z nás!
Ať je to u lékaře, u právní pomoci, u soudu, na úřadech, na policii,ve školách atd.
V Řecku je kapitalismus, kde se nenasytní politici a bohatí snaží dostat k moci a k osobním majetkům.
Začaly platit jen principy nejmocnějších, síla peněz, moc bohatství jednotlivců - to je vyspělý systém !
Proč jdou lidé do politiky ? Jen naivní hlupák může uvěřit, že tito lidé se chtějí obětovat, aby udělali maximum pro lid této země, aby se nám žilo lépe !
Tlačí se tam proto, že si chtějí zajisit bohatství, touží po moci !
Do politiky bez peněz se nikdo nedostane, ledaže se stane figurkou mocných a dělá vše, co dostane za úkol !
Co vlastně jsou dnešní media ? Komu slouží ? Výlučně jen bohatým, o tom jsme se přesvědčili také mnohokrát.
Kde dnes může zaznít pravda ?
Kolik lidí je hrdo na to, že dokáže bez jakéhokoliv ostychu, lhát ,podvádět a mnohdy i bez citu zabíjet ?


Toto je dnešní situace v ČR !
To nám přinesl nový demokratický systém !
Máte ještě národní hrdost ?
Já ji nadobro ztratil. Nemám být na co hrdý!!! P.
mari

#1249

2012-05-23 14:22

Je mi z teto vlady na zvraceni je prolezla korupci a mafii jako rakovinou proto je treba udelat rez a zbavit se ji nez se obycejni lide propadnou do totalni chudoby coz takhle defenestrace jako za JANA ZIZKY .

Nepřihlášený uživatel

#1250

2012-05-26 11:54

Výsměch občanům

Rath je ve vazbě, ale dál bere 29 tisíc hrubého na dopravu a reprezentaci
http://www.novinky.cz/domaci/268688-rath-je-ve-vazbe-ale-dal-bere-29-tisic-hrubeho-na-dopravu-a-reprezentaci.html