NESOUHLASÍME S VRÁCENÍM MAJETKU CÍRKVÍM!!

Nepřihlášený uživatel

/ #600

2012-04-16 10:33

dobrý den , prosím o vysvětlení na Mendl. nám. v Brně byly jeptišky ted posl. roky jsou tam doktoři , jako malá to bylo pro mě utočiště než v parku zde byl klid mohly jsme tam s kamar. jezdit na kole nikdo nám nenadával , kam se sestry poděly , vzhl. kam jsme se dostaly kvuly popl. tak jen zuřím jak takové místo se změnilo  -  vubec jen na komerci mohlo změnit a doktorum a těm co o tom rozhodly to vubec nevadí , tak nevím  kde jak vyrustaly a co viděly kolem sebe ale to co se nám nadělilo po komančích je znovu na pytel nejsme bohatí , stud. jsme nemohly vybrat si už vubec né , furt , a ted kdy naše děti by mohly aspon oni i vyšší vzdělání tak chcete popl. uvědomujete si co zase děláte, ted kdo je od tam ví jak se snaží sice pomáhat i s dopr. těch nem. i soc. slabých ale víte kolik nás takových je co nemužem ani k dokt. sice za děti se ted už nepl. ale bylo to víte co jste dopustily ,  a vubec ted oba rodiče souhlas  ,  furt se vymýšlejí jen bejkárny ale aby byly práce a obnovení dělnických profesí kde se aspon dalo vydělat , abyste dětem sporty ne prolézačky u zš to nemyslíte vážně a pak v zš že peníze nejsou , až budeme brát a mít to co ve škole tak ale myslete na všechny každý je duležitý a všichni se mužeme snad  najíst ne jen studovaní ale tohle mělo být jasný  a to že jsou bezdomovci to je ani nemužu jak jste to mohly dopustit že takhle jste nás nechaly padnout - všichni jsme si rovni  aspon to tak mělo být po 89 ,  nevracet nic  , jsme bohatý stát NE !!!! rozumně  zaopatřit  lidi - bydl. práce , výdělek ,ale uvažovat jestly by to tak chtěly a mohly i ti co budou obnovovat ,   mě je jedno že jeden bude mít na pivo a já zato budu živit děti každý se rozhodl co v životě chce jde o to , at to konečně jde  a všem  , at mužeme vědět co je  to co chce znát a žít každý bez rozdílu  radost ze života