PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

stefi HK

/ #1143

2012-04-15 22:06

Již počátkem února jsme požadovali za Národní Radu demisi této vlády a našemu požadavku dosud nebylo vyhověno. Dne 6.4 nám však naše srdce zajásala, po vystoupení Veverek a s nadějí jsme všichni očekávali datum 10.4. s tím, že naše požadavky budou vyslyšeny. Jenže znáte tu pohádku o Pyšné princezně kdy pan král řekl „Odvolávám co jsem odvolal“ a máme je tu opět již po 17 všechny v plné parádě znovu. Navíc jsou tu, ale i s potrestanými pány poslanci, sice nepravomocně, ale nikdo s nimi prostě nehne a proč také, když jim jejich spolu-straníci radí ať zůstanou. Taková je, politická scéna ČR, která při svém nástupu do vlády slibovala nekompromisní boj s korupcí, která od listopadu 1989 dostala v zemi volné pole působnosti. Přesto občas svitne naděje, že se něco vyšetří a někdo bude po zásluze odměněn patřičným trestem, ale vždy zůstane jen u naděje, dál se nic neděje. Proč? Důvod je prostý, každý něco ví na každého, jsou tu jisté odposlechy a kdyby ten či onen byl, jak se patří odměněn a mohl by začít „zpívat“ o dalších, pak by došlo ve světě k nevídané situaci, kdy tak budeme první zemí, kde by značná část politiků musela svůj mandát a své hlasování o zákonech ČR vykonávat z vězeňského zařízení. Po pátečním rozsudku s Veverkami k tomuto stavu vše směřuje. A to je vážení tak akorát na zápis do Guinessovy knihy rekordů a na pořádnou ostudu. Všude jinde v Evropě či ve světě by již dávno ze svých postů frčeli do nikam. Tak jako prezidenti v Německu či Maďarsku. Stačila nedůvěra a podvod a bylo vymalováno a pánové se raději poroučeli sami. A tady jen ???? a čest našich pánů nikde!!!! A proč nechtějít pryč je jasné z tohoto důvodu. Na čerpání poslaneckých náhrad za rok 2011 bylo vyplaceno 272 952 371,64 Kč

Ona tu tato vláda prakticky nemá co pohledávat již několik dní a když půjdu do důsledků,tak již i několik měsíců. Dle současného průzkumu veřejnosti vládě nedůvěřuje 82% občanů, pak je tu i další skutečnost, která se týká předvolebního období v r 2010. V té době žádali o důvěru v parlamentu s programem, který, ale již od 10. 4. 2012 neplatí a když hovořím o měsících, tak tu vláda nemá být od doby kdy si koalice schválila v 1. čtení církevní restituce. Oni totiž zradili při tomto hlasování 35% svých voličů a proto tuto zradu tu již dávno nemají co pohledávat. A když už jsme u těch církví, tak se jen můžeme ptát, Za co Bože, za co trestáš tento prostý lid!!!

A ještě maličkost, děkujeme všem, kteří dnes přišli na protestní akce, ale mrzí nás, že vás bylo tak málo. My jsme tam také byli v deštivém počasí, protože víme, že tu nastal nečas a že je na čase zbaviti se Nečase.