Petice proti pausalizaci romskeho problemu


Nepřihlášený uživatel

/ #123

2012-03-14 18:13

můj názor: CIKÁN JE NA TOM LÉPE takže
na každého stejný bič, CIKÁN ČI BÍLÝ ale bílý si bohužel může stěžovat jak chce třeba na lampárně, ale má smůlu, kdežto cikán když má na úřadech problém začne se ohánět rasovou nenávistí a dosáhne svého např.
Když jsem byl na pracáku tak jsem si přišel na sociálku o 3 dny později pro příspěvek a co se stalo? Nic, jen jsem na něho už bohužel neměl nárok, přišel po mě cikán, jak dopadl? určitě víte všichni jak, odpověď dostal stejnou jako já, ale jak se začal ohánět rasovou nenávistí tak bylo po jeho, hlavně že byl ověšený zlatem a před sociálkou nastoupil do meďoura to taky můj mozek nebere když musel na sociálce podepsat prohlášení, že nic nevlastní aby dostával příspěvky, to je ta spravedlnost.
A teď když chodím na směny do rachoty tak se mi smějí do obličeje, pěkně sedí u baráčku na lavičce pije kafíčko, klídek, tabáček s myšlenkou (jen jdi makat trotle ať ti můžou strhnout prašule pro které si zase zajdu na socku)a vsadím se, že kdybych byl zase na pracáku a musel bych vykonávat veřejně prospěšné práce tak bych kolem dotyčného sbíral vajgly,papírky a mu by praskl bachor smíchy, protože já dostanu minimum a on ze socky prašulky i když nic nedělá.Takže opakuji, na každého stejný metr aby si nikdo nemohl stěžovat.