Petice proti pausalizaci romskeho problemu


Nepřihlášený uživatel

/ #120

2012-02-12 23:11

Zajímavé je, že v ČR jsou příslušníci jiných národů a nejrůznějších odstínů pleti. Ani o nich nevíme. Když našinec přijde do jiného státu, musí se začlenit do tamní společnosti. Cikáni jsou tu několik staletí a vyznačují se přesně tím, čím cikáni kdekoli jinde na světě: ve své drtivé většině jen parazitují na majoritní společnosti, kterou se nechají vydržovat a přitom jí škodí, jak mohou a majoritním obyvatelstvem hluboce opovrhují. Roztahují se, jakoby jim všecko patřilo a ještě se jim nelíbí, když s tím okolí není spokojeno.

Jestli je někde problém, pak v cikánech samotných a v těch hlupácích z majoritní společnosti, kteří je ještě omlouvají a podporují. Mám jednu známou, mladou paní, která vystudovala, aby pomáhala nepřizpůsobivým cikánům. Velice rychle byla rozčarována a znechucena z poznání pravdy a přešly ji veškeré iluze, které si dříve dělala ohledně pomoci této havěti.
Můžete mě považovat za rasistu. Ale jsou slušní a pracovití cikáni, se kterými se běžně zdravím a při setkání si podáváme ruce. Bohužel i tito, jakmile dojde řeč na parazitující příslušníky jejich etnika, okamžitě obrátí a zastávají se jich, přestože jinak se jich sami štítí.

Místo této petice se starejte raději o to, aby vaši soukmenovci Vám, kteří se cítíte být slušnými, nedělali ostudu. A když už výše padlo cosi o tom, že své děti raději posíláte do zvláštních škol, protože jsou v běžné škole údajně diskriminované, je to další z Vašich lží. Vaše děti ve škole diskriminují ostatní. Inteligence Vašich dětí nestačí na to, aby pochopili učivo, takže učitelé, aby Vaši géniové nebrzdili ostatní ve výuce, musí Vaše děti s IQ mezi 70 a 80 přemístit do zvláštní školy.

 

A panu mistrovi nade mnou (č. 119): Sneseme cikány, kteří jsou slušní a pracovití, buďte bez obav. Také fyzicky jste vybaveni dobře. Jen mně nějak nejde na rozum, jak je možné, že je mezi Vámi tolik invalidních důchodů, kteří vypadají na to, že by sami utáhli pluh při orání. Ne nezaměstnaných, kteří by rádi pracovali, ale těch, kteří by mohli pracovat, ale to je to poslední, co by je napadlo. Před časem byla v televizi ukázka demonstrace ostravských cikánů, kteří měli transparent s nápisem "Chceme pracovat" (nebo tak nějak). Škoda, že tam nepřišel někdo z Úřadu práce s nabidkami zaměstnání. Před televizními kamerami by bylo vidět, jak by se demonstrující dobrovolně rozprchli. Toto bych potom každý rok na Silvestra ukazoval v televizi k pobavení diváků.

Píšete, že jste mistrem. V běžné populaci je k takové funkci potřebné minimálně středoškolské vzdělání. Váš pravopis svědčí o absolvování základní školy s velkými problémy. Předpokládám, že ke své funkci jste se dopracoval jen díky pozitivní diskriminaci.