NESOUHLASÍME S VRÁCENÍM MAJETKU CÍRKVÍM!!

Nepřihlášený uživatel

/ #62

2012-01-17 05:15

Trvalo jim věky než to nakradli, pak jim to bohudík někdo sebral a teď jim to někdo za malou domů vehementně chce vrátit? Není těžké si domyslet, kdo a proč? To si vážně myslíte, že si páni politici chtějí jen koupit odpustky za všechny ty hříchy spáchané na národě českém? Nikdy jsem kněze neviděl pracovat, za to jsem je viděl lidem pucovat mozky, vím o ukájení na dětech, o zabíjení, ničení nativních kultur a podstrkováním jim boha, který všechno vidí a každého strestá pokud nebude sekat latinu a který miluje peníze a ignoranství, páchání nejrůznějších zvěrstev na lidech ve jménu boha? No tak, probuďte se :)  Už Franc Josef o češích říkal, oni sice rencat a nadávat, ale oni dobra, pracovita a dobře platit :)) i fašistickému Německu jsme se vzdali rychle. to máme hezkou historii, stále poddaní v roli oběti a tupé ovce, ať už to byla monarchie, nacisti, komunisti nebo dnes bezcitní, arogantní a retardovaní iluminátští posluhovači kapitalisti. Jsme shrbený národ oběťí co si nechá nabulíkovat kde jakou pičovinu a nechá se mlátit holí po zádech :) českého lva ve znaku by měli vyměnit za českou ovci a nejlépe oholenou. To co se právě na světě odehrává není krize ekologická, sociální, finanční nebo politická, to je krize vědomí. Takže já jsem pro, já bych jim ještě přidal, protože čím více to odserou obyčejní lidi, tím rychleji se systém zhroutí a tím rychlejí se proberem z noční můry, ve které se právě nacházíme.