Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.


Nepřihlášený uživatel

/ #2867

2012-01-07 17:25

Domnívám se, že V.Havel toho dobrého neudělal tolik, aby se po něm mělo jmenovat letišťě.
Bezmezným obdivovatelům bych připomenul jeho chyby a špatná rozhodnutí. Po svém nástupu do prezidentské funkce svou neuváženě rozsáhlou amnestií, kdy se na svobodu dostali skuteční kriminální zločinci, způsobil mnoho lidského neštěstí. Jedním z nich byla i neskutečná bolest způsobená rodičům několikamesíční dívenky kterou amnestovaný vezeň zaměstnaný v jedné pražské nemocnici sexuálně zneužil. Že tento hrůzný čin dívenka nepřežila, si mnozí jistě pamatují. Tak takovéto zrůdy asi V.Havel považoval za poltické vězně! Navíc měl tu "odvahu" si její rodiče pozvat na hrad.
Nedodržel slovo, že po prvních svobodných volbách skončí. Nakonec se to ale nějak protáhlo. Možná ho přesvědčili "kamarádi" disidenti aby zůstal co nejdéle a oni tím pádem na vlivných místech.
Jeho omluva sudetským Němcům byla také možná díkem za jejich podporu v době disentu.
Nezapoměl ani na svou známou M.Chadimou aby ji uchránil před odsouzením za pokus o velkolepý podvod s nemovitostmi.
Velmi významě se podílel na likvidaci československého zbrojního průmyslu která tím pádem připravila mnoho lidí o práci a to hlavně na Slovensku. Však mu to také Slováci potom dali patřičně najevo voláním "Dosť bolo Havla". Námi opuštěná exportní odbytiště rychle zaujaly jiné západní firmy v čele s USA. Kdoví zda to nebyla forma díku za podporu v disentu.
"Zasloužil" se také na obohacení českého jazyka o novou formulaci "Humanitární bombardování" kterým byli zabíjení Srbové pod záštitou NATO a USA.
To co o V.Havlovi napsal P.Cibulka pokud je to vše pravda, není vůbec nic lichotivého.
To co se dělo po jeho úmrtí ve sdělovacích prstředcích a hlavně v ČT, nemá snad kromě Severní Koreje, obdoby. Bál jsem se otevřít lednici aby i odtut na mne nevykoukl V.Havel. Celá ta histerie kolem jeho osoby připomíná neblaze proslulou dobu kultu osobnosti.