"4O BODŮ" - PŘIPOMÍNKY ČÁSTI VEŘEJNOSTI K DOKUMENTU MZČR – „NÁRODNÍ STRATEGIE OČKOVÁNÍ PROTI NEMOCI COVID-19“


Nepřihlášený uživatel

/ #9

2020-10-15 06:49

Dobrý den,uvedené video mě facebook zablokoval.Kreténi.Prouzová

to mi napsali:

Ve vašem příspěvku byly zjištěny nepravdivé informace
Nezávislé subjekty z AFP Europe zabývající se ověřováním faktů tvrdí, že informace ve vašem příspěvku jsou částečně nepravdivé. Abychom zamezili šíření nepravdivých zpráv, přidali jsme k vašemu příspěvku upozornění.
Můžete se podívat na další reporty od nezávislých subjektů zabývajících se ověřováním faktů, kteří zkoumají hlášení nepravdivých informací z celého Facebooku.

AFP EUROPEOvěření faktů
Německý právník Reiner Fuellmich hovoří o „zločinech proti lidskosti” v dezinformačním videu
Ve videu, které během uplynulého týdne shlédlo téměř 140 000 lidí, obviňuje německý advokát světové vlády ze „zločinů proti lidskosti”, kterých se údajně dopouštějí při boji s novým koronavirem. Pandemie Covid-19 je podle něj „podvod” založený na PCR testech, kte...
Všechny subjekty zabývající se ověřováním faktů, kteří spolupracují s Facebookem, musí být signatáři organizace International Fact-Checking Network a postupovat v souladu s jejím kodexem zásad.
Zjistěte, jak Facebook spolupracuje s nezávislými subjekty zabývajícími se ověřováním faktů v boji proti šíření nepravdivých zpráv. V centru nápovědy se můžete podívat na video.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...