Poslanci a senátoři, zastavte Miloše Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #96 Re: Re: Re: Autoři a signatáři be se měli vystěhovat

2018-12-29 18:48

#95: tvůj fotr - Re: Re: Autoři a signatáři be se měli vystěhovat 

Není a nebylo nikdy lepší místo pro život 550 mil. lidi v Evropě než je EU a jen díky existenci EU se ostatním státům Evropy žije skvěle. 

To je naprostá jistota. 

Nikdy neměla čeština takové postavení, jaké má od vstupu do EU. 

EU je navíc etalonem, mravné, kulutrní a efektivní správy veřejného prostoru, proto také lidé na celém světě touží žít v EU. Z russákova jen pro představuje emigruje ročně 300 000 lidí jen legálně a jen do USA, pravděpodobně podobný počet lidí se snaží emigrovat  z russákova ročně do EU, tito nejsou do statisti zahrnuti jako migranté ilegální, přestože se v drtivé většině jedná o imigranty kriminální, neboť fiktivně v EU podnikají. 

Po rozpoutání studené i horké války komunoušů s vlastními občany byli čeští občané okamžitě přiraveni o jazykové vzdělávání a to bylo nahrazeno "vyukou" ruštiny, to si jistě ty idiote vzpomeneš, samozřejmě mimo to, že přišli o svobodu. 

Tedy jestli znáš cokoliv lepšího než je EU, neváhej a sděl to, jinak EU přestaň pomlouvat, obzvláště když ani netušíš, že v Evroské radě zasedá náš premiér se stejnou váhou hlasu jako premiéři kterého koliv jiného státu EU, že v Radách ministrů zasedají naši ministři se stejnou vahou hlasu jako každý jiný ministr národní vlády. Že máme přímo volené poslance EU a že také nominujeme a máme jednoho komisaře z naší země, stejně jako tak mají i ostatní státy EU.