Poslanci a senátoři, zastavte Miloše Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #67 Zeman jako vždy lhal, manipulativně "citoval" a tentokrát i potvrdil své velezrádné jednání.....

2018-12-26 15:08

.....je potřeba to řešit. To je dnes naprostá jistota. 

Potvrdil, že je russko čínským trotlem, případně se příznal k tomu, že je naprostý idiot. 

Místo mandelinky bramborové tu máme čínské mobily, řekl Zeman o varování před Huawei

KGBák Miloš Zeman setrval a záměrně vydává lži za názor. Je to absurdní, ale je to smutné realita tohoto ubožáka. 

Na konec se pustil do svých odpůrců. Vyhnul se však termínu pražská kavárna. Osvojil si prý „krásný termín” lepšolidé. „Jsou ti, kteří považují za něco lepšího než my ostatní, kteří nám neustále radí, co máme dělat, kteří své názory považují za nadřazené názorům ostatních lidí.“

Miloš Zeman s Putinem kradli a také ukradli ruský dluh v ČR v objemu 140 mld., Zeman sám ukradl Mosteckou uhelnou společnost, když 46 % dolu "prodal" za 650 mil. korun, jak absurdně zní už toto, natož když se následně zjistilo, že k tomu přidal 46 % za 14 mld. hotovosti, kterou měla Mostecká uhelná společnost na účtech. 

Miloš Zeman tentokrát nezpochybnil jen důvěryhodnost úřadů ČR ale dokonce i důvěryhodnost bezpečnostních úřadů zemí EU i USA. To je skutečně již naprosto absordní stav. Buď je Zeman opravdu russácko-čínský agenet nebo je to naprosté hovado, těžko určit, co je vlastně horší, oboje je nepochybně nebezpečné pro tuto zemi. 

...................

"sdělovací prostředky" - ten idiot už je zase v komunistické normalizaci? 

.........................

Vypadá to, že ten KGBácký idiot si zase něco vymyslel a vydává to za "názor" i o tom, jak probíhaly projevy za první republiky. 

Masaryk mluvil k národu prostřednictvím novoročních interview pro tisk, až v roce 1933 natočil pro Filmový týdeník poselství míru a naděje. Byl to první a zároveň také poslední takový projev, nicméně i když v jeho případě šlo o výjimku, svým způsobem se zasloužil o vznik této tradice. Před Vánocemi roku 1935 se novým prezidentem stal Edvard Beneš. V jeho případě se jednalo v podstatě o inaugurační proslov, takže o vánočních poselstvích mluvíme až v letech 1936 – 1947. To už nebyl promítán v kinech, ale zněl na rozhlasových vlnách.

....................

KgBák Zeman jako obvykle "cituje" špatně.

T.G. Masaryk řekl "Tož demokracii bychom už měli......" a to je sakra něco jiného než demokracii už máme. Zeman opět potvrdil, že je idiot. 

Druhý citát je tak krátký, že se nemohl ten idiot snad ani splést, přesto jej zase zkreslil. Idiot Zeman to toži spojil s tím, že byly vyhozeny květiny štbáka do koše, které měl tu drzost položit k 17.11.2018 v noci k památníku 17. listopadu 1989. Je to absurdní, nic rozčïleného na tom nebylo, byl normální projev. Když štbák, který navíc stále jedná jako štbák položí květiny k pamaátníku 17.listopadu, je stejné, jako by tam plival, není v tom žádný rozdíl. Jeho plivanec byl s odporem hozen do koše. To je vše. Nikdo se nad tím nerozčiloval, prostě jen uklidil, neboť se jistě všichni shodneme, že pokládali štbák květiny k pomníku protikomunistického odporu, není to nic jiného než plivanec na tento pomník. Kdyby šel položit květiny k soše zločince Koněva, korelovalo by to s jeho štbáctvím. 

.....................

Zemanův "výklad" průzkumů byla opravdu "třešnička na dortu", neboť právě Zeman zpochybňuje stanadardní media, když preferuje valento-russko listy a jejich klony tedy "sdělovací komunsitické prostředky manipulace".