Poslanci a senátoři, zastavte Miloše Zemana


Nepřihlášený uživatel

/ #5

2018-12-19 16:43

Asi by jste se měli zaměřit na p. Kalouska, p. hrabětě o podobné pitomce v této republice. To že zde p. Kalousek s panem hrabětem rozkradly miliarda to Vám nevadí ani podvod s fotovoltaikou, do které zatáhly tento stát a používají je jen jako dojnou krávu. A co takhle cikánský koncentrák, tak Vy to nezíváte, jestli pak víte kdo dostal zaplaceno za tento výkup ??? Pan hrabě 420. milionů. Já si myslím že jste parta dobře placených idiotů, která strana Vás financuje nebo neziskovka??? Když už se chcete o něco starat tak ty neziskovky do jedné zakažte a opět budete mít pár miliard.

A senát ten bych zrušil stejně tam nic nedělají a kecají hubami, už jsme jednou zrušily a šlo to i bez něj, tak nevidím důvod proč to nezopakovat

==============================================================
Co se stalo v ČR za 29 roků?

- z komunisty - premiér

- z estébáka - demokrat

- z ateisty - katolík

- z veksláka - podnikatel

- z podvodníka - developer

- z vyděrače - pracovník soukromé bezpečnostní agentury

- ze zloděje - privatizér

- z dušiček se stal Halloween a z Ježíška - Santa

Ve školách jsou učitelé bez autority, po chodbách drogy

Na ulicích střelba, bezdomovci, v alkoholu metanol, v potravinách jedy a v médiích hnůj...

Je obdivuhodné, že zemi, kterou nepustoší tornáda, nesužují zemětřesení, úrodu nežerou kobylky, netrápí sucha, nevybuchují sopky, téměř 70 roků nezažila válku, dokáže dostat na kolena parta šílenců za krátkých 29 roků.


Otázka: Co je to globalizace?
Odpověď: Smrt lady Diany.

Otázka: Na jakém základě jste tak usoudili?

Odpověď: Anglická princezna se svým egyptským přítelem havarovala ve francouzském tunelu, v německém autě, ve kterém bručel holandský motor, řídil ho Belgičan, co chlastal Skotskou whisky, kterého pronásledoval italský paparazzi na japonské motorce. Následně se je snažil zachránit americký doktor indickými léky...

A tohle všechno poslali Tobě, Čechovi, oblečeném ve vietnamském oděvu, čumíš do taiwanského monitoru, v ruce máš čínskou myš a zatím si to ještě čteš v češtině.

Tak Zatím... !!!!!!!