PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY


Nepřihlášený uživatel

/ #550

2011-12-07 23:56

To jsem zvědavá, jak to s námi bude. Jsem doma na rodičovské, máme dvě malé děti, manžel podniká ve stavebnictví, které je na tom teď hodně špatně (navíc má z toho všeho stresu zdravotní problémy). Já si přivydělat nemůžu, protože i když jsem doma, stále mám pracovní smlouvu, podle které nemohu pracovat pro jiného zaměstnavatele (mohl by to totiž být střet zájmů). Navíc nemám žádnou jistotu, že až za 2,5 roku nastoupím do práce, že mě hned nepropustí pro nadbytečnost. Děti musím nakrmit a taky je nemůžu nechat běhat nahaté a bosé, elektriku a vodu musím zaplatit (i když se snažíme šetřit, částka je to i tak nemalá), pojistku na dům musíme platit, protože máme hypotéku, kterou samozřejmě taky musíme platit a budeme ještě šest let.
Když se všechno stále zdražuje a příjmy jsou čím dál menší, už nevím, jak to mám dělat. Poraďte někdo. Jak to děláte? Už fakt nevím, kde ušetřit.
Mám chuť se na všechno vykašlat a už nikomu nic nezaplatit. Co s námi udělají? Všechno nám vezme banka a necháme stát, ať se o nás postará. Znám jednu rodinu, rodiče nepracují (myslím si, že ani nikdy nepracovali), mají šest dětí, které jim vydělávají (jejich hlavním zdrojem příjmů jsou sociální dávky), nic neplatí a mají se dobře, žádné starosti, o všechno se postará stát a sociální pracovnice.
Pojďme to tak udělat všichni. Co se asi tak stane?