Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nemo Zmoře = Miloslav Žák

/ #14769 Re:

2018-03-27 07:14

#1: -  

Jen ten, kdo mlčí a nepostaví se na odpor, je spolupachatelem budoucnosti našich dětí. Naši předci nebojovali za politické ideály, ale za Naši rodnou Vlast. Politik je veřejný nepřítel Státu a občanů, nezaslouží si naši úctu ani slitování !!! Roky 1938 Beneš, 1948 Gottwald, 1968 Husák, 1989 Havel, 1992/3 Klaus ...

Dublin 4 není ničím jiným, než metodou jak zaplavit střední a východní Evropu imigranty proti vůli občanů i většiny politiků těchto zemí. Je to velmi akutní hrozba nenávratné změny demografie naší země. Pokud to dopustíme, země, již jsme zdědili od dědů a otců, a kterou bychom chtěli zanechat našim vnukům, zdědí spíše vnuci dnešních Afričanů či Asiatů. Je dobré vědět, co se na nás chystá – z mediálního mainstreamu se to rozhodně nedozvíme.

SSSR, nyní RUSKO - nás v roce 1945 OSVOBODILO od Nacistů, dnes Německu a Bruselu lezeme do zadku, omlouváme se za Sudety a solidárně vyhošťujeme ruské diplomaty bez přesvědčivých důkazů, hanba EU a NATO !!!
Nenechme se bandou VLASTIZRÁDŮ ČR zatáhnout do 3.Světové války !!!
O špionáži americké CIA a jejich zpackané akci WTC 11.září 2001, rok 1963 vražda JFK, válka ve Vietnamu, NATO neoprávněné napadení Iraqu, Libie a Sýrie, humanitární bombardování Srbska - se nemluví !!! 

S pozdravem, Miloslav Žák

FB: Nemo Zmoře, Miloslav Žák