Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

BIOTEROR ma málo peněz potřebují do nás napíchat Vakcíny

/ #14683 Česko stojí na prahu chřipkové epidemie//potřebují do nás napíchat Vakcíny//Bioteror

2018-02-02 07:59

NOVINKY A JEJICH HOVNA

Česko stojí na prahu chřipkové epidemie

Počet nemocných respiračními infekcemi včetně chřipky raketově stoupá a Česko je na prahu chřipkové epidemie. Právu to ve čtvrtek řekla Martina Havlíčková, vedoucí Národní referenční laboratoře pro chřipku Státního zdravotního ústavu v Praze.

„V chřipkové epidemii už vlastně jsme. Každý týden přibývá deset až dvacet procent nemocných ve všech krajích a ve všech věkových skupinách,“ uvedla odbornice. Podle ní nejvyšší nemocnost je aktuálně v Libereckém, Jihomoravském, Jihočeském, Moravskoslezském a Středočeském kraji a k epidemii se blíží hlavní město Praha.NA HOVNA NETŘEBA ODKAZ

Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka,atd

VICE-Viry jako nástroje na vylidnováni populaci

VICE-farmaceutický drogový kartel

" Beam me up Scottie , není tam žádný inteligentní život na této planetě. "To do značné míry vysvětluje, proč se veřejnost staví s tým to smrtícím podvodem. Dokonce i USA Today naříká, "neexistuje žádná lidská vakcína dosud."

Tak jak to, že americký Senát se řítí utratit všechny ty miliardy za ptačího vakcíny proti chřipce?

Myslím, že bychom měli přehlížet skutečnost, že současná děsivé kmen H5N1 ptačí chřipky nebyl nikdy rychle vyskočil z člověka na člověka, a ne obyčejně z ptáků na člověka a to buď. Tak, účinná vakcína může být připravena pouze mutací tohoto viru, čímž se vytváří to, co svět nejvíce obává.

VICE-Ptačí chřipka Hrůza - Politicky Měřený pro globální "Iatrogenocide