Petice za záchranu porodnic v ČR

Ivka.jan
Nepřihlášený uživatel

/ #55

2011-12-06 13:28

Milé dámy, kde budeme rodit, když nám chtějí zavřít polovinu porodnic? Protože na to nejsou peníze?
Řeknu Vám jednu věc, rodila jsem císařem, tzn. po porodu na JIPce, po takovém zákroku běžně 3 dny, což je cca 3.000,- na den od pojišťovny porodnici, jelikož měli na JIPce málo míst, ještě v den přijetí mě museli dát na standardní pokoj, takových nás v mém pokoji JIPky bylo 6, které musely na standa...rd. Tzn. že jsem na JIP byla ani ne 24 hodin. Jaké bylo moje překvapení, když jsem si on-line zkontrolovala mojí vykázanou peči a odvody peněz z mého účtu pojišťovny, PORODNICE SI POJIŠťOVNĚ NAÚČTOVALA ZA 3!!!! DNY NA JIPCE! Myslíte si, že to byl omyl jenom u mě, nebo jen tak mimochodem u všech šesti maminek???
Podala jsem stížnost pojišťovně, ta je povinna udělat kontrolu-revizi v nemocnici, samozřejmě zjistili, že jsem na JIP byla opravdu pouze den, tzn. porodnice musí vrátit pojišťovně 6 tis., pokud se to takhle děje u každého druhého, není to malá částka, kdyby prachy z pojišťoven šly na to, na co je od nás mají, určitě by nebyl nedostatek peněz ve zdravotnictví! A nemusely by se zavírat porodnice atd !!!
Když se toho zmrda se šesti bradama (za naše peníze) reportérka zeptala (včerejší střepiny), kde budou maminky rodit, když už teď jsou fronty na to, aby se mamka do porodnice vůbec dostala, on si klidně odpoví: PORODNOST KLESÁ, ŽÁDNÝ TAKOVÝ STAV NEČEKÁME!!!!......KAM TO KURVA V TÝHLE ZEMI JEŠTĚ NECHÁME DOJÍT, SAMOZŘEJMĚ NEJDE JENOM O PORODNICE (podotýkám, že by se zavřela i Mělnická porodnice!), ALE O VŠECHNO!
MILÉ DÁMY A NEJENOM DÁMY, každý máte možnost sledovat on-line svoji vykázanou péči a kontrolovat si kam, za co a jestli vůbec opodstatněně odešly peníze za Vaši osobu! Stačí si jen vyžádat heslo ve Vaší pojišťovně.
Nebo pořád dokola budeme krmit tlustý prasata za našema penězma, než tu fakt nezbyde nic?????!!!!!!!
Probuďme se!!!!