Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

ČT LŽE O RODSHILD DOKUMENTECH PUJČCE BABIŠU PČR NA HOVNO PROLEZLA KORUPCI 

/ #14516 ČT LŽE O RODSHILD DOKUMENTECH

2017-10-16 09:06

ČT LŽE O RODSHILD DOKUMENTECH PUJČCE BABIŠU PČR NA HOVNO PROLEZLA KORUPCI 

Andrej Babiš čelí útoku tajných služeb? Skupina Šuman uveřejnila dokumenty o půjčce od Rothschildovy banky HSBC, ale materiály připomínají kauzu Beretta. Chybí razítka, podpisy, čísla stránek, evidenční čísla, loga. Snaží se Lidový dům odvést pozornost od skandálu s lithiem v Cínovci?

Internetová skupina Šuman, která v posledních měsících uveřejňuje kompromitační materiály na Andreje Babiše, uveřejnila včera večer novou sérii výbušných materiálů. Jedná se o dokumenty a podklady k žádosti o financování projektu Čapího hnízda. Materiály mají dokazovat, že Andrej Babiš a jeho Agrofert deklarovaly v žádosti o půjčku Čapí hnízdo jako projekt, který bude sloužit pro konference a semináře společností, které spadají pod Agrofert, takže Čapí hnízdo bude de facto konferenčním centrem Agrofertu. V dokument uvádí šéf Českomoravské banky Andrew Blach (ČMB patří pod matku HSBC) svým šéfům do Londýna, že Čapí hnízdo patří Andreji Babišovi a že je to něco, co je pro něho velmi důležité. Dokumenty vypadají pro laika důvěryhodně. Bohužel, pouze na první pohled. Když jsme se obrátili na našeho kolegu v HSBC v Londýně, tak dokumentaci odmítl jako nic, co by mělo cokoliv společného s bankou HSBC. A co jsme se dozvěděli, to nás opravdu šokovalo.

Dokumenty HSBC budí značné podezření

Předali jsme proto obrázky z Twitteru skupiny Šuman k forenzní analýze kolegovi a zjistili jsme několik zajímavých skutečností. Dokumenty byly nejprve oskenovány na skeneru. Z datového formátu PNG ze skeneru byly původně vytištěny na tiskárně značky HP LaserJet Enterprise 700 (tiskárna zanechala kódové značky YDot na papíru, sériové číslo se ale našemu technikovi nepodařilo extrahovat) a poté tyto vytištěné papíry byly znovu exportovány do datového formátu JPG, ve kterém je skupina Šuman publikovala. Jejich Twitter je zde. Při hloubkovém rozboru obrázků se podařilo zjistit, že některé dokumenty mají z druhé strany začerněné paragrafy, celé věty. Je to patrné zejména v níže uvedeném dokumentu, kde jasně můžete vidět nepravidelná a prosvítající začernění celých vět z druhé strany. Tato začernění používají tajné služby v případě, kdy vybraným novinářům chtějí předat k publikování některé informace, ale pouze vybrané a specifikované údaje. Ty, které jsou citlivé, tak tajná služba začerní.

Někdo se snaží odvést pozornost od skandálu s lithiem

Nás musí především varovat jedna věc, že nové dokumenty proti Babišovi se objevily vzápětí po vypuknutí kauzy s těžbou lithia na Cínovci, článek o kauze je zde. Celé to působí jako snaha Lidového domu odvést pozornost od obrovského tunelu ČSSD k Andreji Babišovi a tím odklonit pozornost médií od kauzy, která může ochudit český stát o více jak 3 biliony korun. Z toho taktéž vyplývá, že na přípravu kompro materiálů proti Babišovi nebyl dostatek času. V dokumentech si všimněte, že na skeneru dokonce je kus lidského vlasu po levé straně oskenovaných dokumentů, v dokumentech chybí čísla stránek, čísla formulářů, podpisy, razítka, na to všechno prostě nebyl čas a někdo opravdu spěchal, ČSSD bojuje o politické přežití. Pokud by někdo disponoval důkazy proti Babišovi, myšleno pravými důkazy a ne touto dětskou prefabrikací vypuštěnou skupinou Šuman, už dávno by tyto důkazy někdo proti Babišovi použil. Proč jdou po Babišovi? Protože jeho nástup přivede k moci nové procesy, které ukončí v ČR polistopadovou éru vlády tradičních politických stran. Neoliberalismus je u konce, prochází procesem likvidace. O konci neoliberalismu hovoří globalisté všude, viz. video zde.

Zdroj:Aeronet.cz