Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Proč mě provokuješ?”- incident kvůli ruským vlajkám v přímém přenosu.

/ #14515 Proč mě provokuješ?”- incident kvůli ruským vlajkám v přímém přenosu.

2017-10-16 07:28

Proč mě provokuješ?”- incident kvůli ruským vlajkám v přímém přenosu. Kolona kamionů s policejním doprovodem na cestě do Kalifornie. A ruská nebo kalifornská vlajka? A židé nebo scientologové? VIDEA

Moderátor ruského politického pořadu na kanálu One Artem Scheinin se pustil do hosta z USA Michaela Bohma se slovy: “Proč mě provokuješ, proč mě provokuješ, říkal jsem ti, ať sedíš” (zdroj). Probíráno bylo téma odstranění státní vlajky na ruském konzulátu v San Francisku, ale i na ruském obchodním zastupitelství ve Washingtonu.

San Francisko – Kalifornie. Ruská vlajka, kalifornská vlajka ?

K obsazení ruského konzulátu v San Francisku došlo na začátku října (shodou okolností (?) v den, kdy došlo ke střelbě v nedalekém Las Vegas (zdroj)

A Kalifornie je státem, který se nejvíce snaží o odtržení od USA, k čemuž má hnutí “Yes, California”. Tady ale jde o to, že vůdce “Yes, California”, Louis Marinelli, se odstěhoval do Ruska a odtud dál všechno řídí a v Rusku chce vytvořit i velvyslanectví Kalifornie. A kdo ještě neviděl vlajku oddělené Kalifornie, tak je to tato (zdroj):

Zdroj:Aeronet.cz