Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nebudme blbý jak v USA

/ #14393 Nebudme blbý jak v USA

2017-08-25 02:41

VIDEO: Teroristo, běž domů! Muž v Charlottesville přišel s konfederační vlajkou a poloautomatickou puškou uctít své předky k pomníku Roberta E. Leeho. Skupina liberálů ho z parku vyhnala, policista na to měl jiný názor! [CZ Titulky]

Minulý týden v úterý došlo v americkém městě Charlottesville ve Virginii k bizarní scéně přesně na místě, kde o několik dnů předtím probíhaly mohutné demonstrace. Muž ze Severní Karolíny, kterého média identifikovala jako Allena Armentrouta [1], přišel do městského parku Roberta E. Leeho, který byl ovšem před několik dny přejmenován na “Emancipation Park”, tedy park emancipace. To samo o sobě ukazuje na to, jakým směrem probíhají politické procesy v amerických městech, které jsou pod kontrolou liberálních radnic. Muž přišel do parku s konfederační vlajkou na rameni, v historické uniformě jižanské pěchoty, na hlavě měl historickou čepici, tzv. kepi cap a na zádech měl poloautomatickou pušku AR-15. Za pasem mu nechyběla ani pistole v pouzdru. Jenže nepřišel do parku střílet, nýbrž se postavil před sochu generála Roberta E. Leeho, kterou si radnice v Charlottesville zatím netroufla odstranit (sochu zatím pouze zakryla plachtou) po násilných protestech před 14 dny, a začal salutovat. Prostě tam jenom stál a salutoval.

Rozpolcená země, liberálové v roli soldatesky

Všimněte si, že policista je naprosto v klidu, že muž má na zádech poloautomatickou zbraň a za pasem ještě pistoli. Za normálních okolností by policisté muže odzbrojili, pokud by si mysleli, že představuj ohrožení. Celé video nahoře ukazuje ovšem úplně jiný obraz, je to postoj policie, která sice dělá svou práci, ale vnitřně je každému z policistů jasné, kde vyvolává ve městě nepokoje. Je to na prvním místě radnice, na druhém místě aktivistické liberální organizace, které řídí město spolu s radnicí. Při listopadových volbách ve městě hlasovalo přes 80% lidí pro Hillary Clinton, to je poměrně vypovídající indikátor toho, proč má Demokratická strana ve městě tak silnou pozici. Jenže takových měst je mnohem více, jenže dosud si nikdo nedovolil sahat na symboly Konfederace. Bylo to až donedávna nedotknutelné tabu. Po zvolení Donalda Trumpa se to změnilo. Vypukla válka, USA se rozdělily na tábor pro Trumpa a proti Trumpovi. A součástí této války je bourání symbolů. Globalizace tímto způsobem rozbíjí USA zevnitř.

http://www.aeronet.cz