Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Židé z FEDu se rozchází s Pekingem ve zlém, kvůli odcházení čínského draka od dolaru

/ #14375 Židé z FEDu se rozchází s Pekingem ve zlém, kvůli odcházení čínského draka od dolaru

2017-08-22 06:45

Neoconi zbavili Trumpa všech jeho lidí, o které se mohl opřít! Zůstal jenom jestřáb Pence a spousta „nosatých pánů“ okolo něho! Podle Bannona jde někomu o „válku“ s Čínou!

V pátek pronikla na veřejnost překvapivá zpráva, že nejbližší Trumpův člověk, Steve Bannon, odchází z funkce šéfa strategického plánování. Demisi podal už 7. srpna, ale oznámení o tomto kroku mělo být publikováno až počátkem uplynulého týdne. Vzhledem k událostem v Chralottesville však toto oznámení bylo odloženo až na pátek. Podle zdrojů za odchodem Bannona stojí tlak Pentagonu a skupiny lidí okolo Trumpova zetě Jareda Kushnera.Právě on prosazuje v Trumpově kabinetu zájmy lidí okolo FEDu a americké banky Goldman Sachs. Není bez zajímavosti, že právě Jared Kushner představil a přivedl k Trumpovi Stevena Mnuchina, bankéře Goldman Sachs, kterého posléze Trump na Kushnerovo doporučení jmenoval ministrem financí. Co je ale děsivé, to je Trumpova tiskovka z počátku uplynulého týdne, která odhaluje možná více tím, jak tiskovka vypadala, než co na ní zaznělo.

Židé z FEDu se rozchází s Pekingem ve zlém, kvůli odcházení čínského draka od dolaru

Čína se totiž zbavuje závislosti na americkém dolaru. Židé v USA jsou vztekem bez sebe, protože to ohrožuje postavení FEDu a především amerického (říkejme raději židovského) petrodolaru. Steve Bannon se vrátil do čela redakce Breitbart News a už v sobotu během vysílání na streamu vysvětloval, že všechno, co se děje v Bílém domě, je zatím jen ekonomická válka proti Číně [4], která může kdykoliv přerůst ve válkou otevřenou. Pentagon a americký FED považují Čínu za největší hrozbu. Američané za hrozbu vojenskou v Pacifiku a židé z FEDu za hrozbu ekonomickou. Dokud Čína posilovala závislost na dolaru, tak byli židé z FEDu (viz. legendární bývalý šéf FEDu Bernanke, který vynášel Čínu do nebes za její používání dolaru) největšími kamarády Číny. Když teď ale Čína se paktuje s Íránem, s Ruskem a hlavně s EU, tak se objevuje hrozba na vznik nové Hedvábné stezky na ose Berlín – Moskva – Teherán – Peking.

http://www.aeronet.cz