Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Deep State kontroluje drogy, ropu a zbraně

/ #14320 Deep State kontroluje drogy, ropu a zbraně

2017-08-13 07:29

VIDEO: Státní senátor z Virginie natvrdo odhalil, jakou moc drží nad kongresem Deep State, oligarchové, George Soros a zbrojaři! Trump je ztracen? Tandemové řízení svazkové moci v USA a jeho kopie v západním světě. Máme se bát mocenského tenzoru a jeho vlivu na podzimní volby v ČR? [CZ Titulky]

Deep State kontroluje drogy, ropu a zbraně

Ve videu s českými titulky můžete slyšet přímo z úst senátora, na jakém principu tento Deep State profituje. Jsou to drogy, ropa a zbraně. Drogy jsou nutné pro běh lidí, ropa pro běh aut a strojů a zbraně pro běh válek.Tahle definice mi není neznámá, ale je to poprvé, kdy to takto slyším z úst amerického senátora, a navíc ještě republikána. Mluvit takto otevřeně o Deep State v USA byl před deseti nebo dvaceti lety zcela nemyslitelné. V rozhovoru zaznělo i jméno George Sorose a jeho klíčová úloha v americkém Deep State.

George Soros skrze své fondy a neziskovky rozvrací po celém světě jednotlivé státy, zažehuje v nich revoluce a v nastalém chaosu, v občanské válce a rozpadu potom za laciné peníze skupuje umírající fabriky, firmy, banky, protože v rozvrácené zemi nemají tyto firmy žádnou hodnotu. Jakmile jsou majetkové podíly převedeny, najednou se situace stabilizuje, do konfliktu vstupuje NATO a mezinárodní organizace a ceny podniků v zemi letí vzhůru. Tento scénář jsme viděli v zemích bývalé Jugoslávie, Madeleine Albright nakoupila podniky v Kosovu, mobilního operátora. Stejně tak Američané skupují teď na Ukrajině infrastrukturu.

http://www.aeronet.cz