Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Existuje obava z jeho zajetí Rusy, že by mohl začít mluvit, třeba o úloze Johna McCaina

/ #14235 Existuje obava z jeho zajetí Rusy, že by mohl začít mluvit, třeba o úloze Johna McCaina

2017-07-24 17:27

V Pentagonu propukla podezřelá hysterie, armáda a CIA nevěří, že Rusové zabili šéfa ISILu. Existuje obava z jeho zajetí Rusy, že by mohl začít mluvit, třeba o úloze Johna McCaina. A ten zrovna onemocněl rakovinou. Zametání stop?Česká RPG-75D ukořistěná ve skladu ISILu v Sýrii.

Už v pátek americký ministr obrany James Mattis vyjádřil názor, že šéf Islámského státu Abú Bakr al-Baghdádí stále žije [1]. Ruská armáda už v červnu oznámila, že Baghdádí zahynul koncem května při ruském náletu na předměstí Rakká v Sýrii [2] a informaci posléze potvrdila jak organizace SOHR, tak i samostatný Islámský stát, který za jeho smrt slíbil Rusům drtivou odvetu. Jenže po uplynutí několika týdnů najednou i přes tyto informace začíná o jeho smrti pochybovat. K čemu totiž došlo? Jak zaznělo o víkendu u Alexe Jonese od insidera z blízkosti Pentagonu, armáda ve spolupráci se CIA kontaktovala své lidi uvnitř Islámského státu s žádostí o předání těla Baghdádího. Zdroje ISILu však uvedly, že tělo nemají. Jenže skutečnost, že Baghdádí nežije, je oficiálně potvrzena samotným Islámským státem, který už začal hledat jeho nástupce. Pokud by opravdu Baghdádí byl naživu, jen těžko by se vzdal své funkce. Jenže Američanům nejde o to, jestli přežil, jde jim pouze o to, aby se nedostal do rukou Rusů. A že se tak mohlo stát, o tom svědčí obrovská panika, která vypukla právě minulý pátek v Pentagonu.

Abú Bakr al-Baghdádí byl jedním z účastníků kompromitující schůzky v roce 2013 v Sýrii s Johnem McCainem.Baghdádí byl tehdy se svými společníky ještě členem Free Syrian Army (FSA) a John McCain tehdy přijel do Sýrie projednat dodávku zbraní pro FSA a koordinaci postupu boje pro syrské armádě Bašára Asada. Právě Baghdádí disponuje nejcitlivějšími informacemi o tom, jakým způsobem a jakými kanály komunikoval Islámský stát s americkou zpravodajskou službou CIA, s americkým letectvem a Pentagonem, který ještě donedávna vysílal nad syrskou poušť americká nákladní letadla, která v noci shazovala zásoby, munici, bedny s penězi, potraviny a léky, to všechno na pomoc Islámskému státu. Obamova doktrína podpory umírněných povstalců byla neocony lehce upravena, pomoc totiž dopadávala na padácích hlavně do pozic Islámského státu. Déle než 2 roky.

Fake attack Abu Bakr Bagdádí Fake news Irák :-D 

https://youtu.be/co2uC5stjEs