Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Hitler uprchl do Argentiny a zároveň jeho vojáci Mudžahedani proto zabijeli jak Židy tak nežidy

/ #14196 Hitler uprchl do Argentiny a zároveň jeho vojáci Mudžahedani proto zabijeli jak Židy tak nežidy

2017-07-20 06:01

2sv byla o islamizaci Evropy jen nevyšla jak měla vojáci byly Mudžahedani ne nackové Bin Ládin jako člen CIA a jako Tim Osman do dnes je na Bahamách a Hitler utekl do Argentiny a tam zemřel a byl převezen do Německa 

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

Celou dobu tu šlo o Korán falešné náboženství 
Zbigniew Brzezinski (vpravo) a mladý Usáma bin Ládin (vlevo), na turné amerických vojenských základen na tlačítko  vrcholící studené války:. Brzezinski vyškoleni bin Ládin (který se stal CIA aktiva známý jako Tim Osman) a vyzbrojený jeho vojáky, v podstatě vytváří Al-Káidy .

Zahrnul jsem Brzezinski, spoluzakladatel Trilaterální komise, Bilderberg a stálého člena Rady pro zahraniční vztahy stejně jako jeho děti jsou dnes na seznamu „ 8 největších hrozeb pro lidstvo protože z temné role, které hrál globalismus a tvarování americké politiky, který vyústil v invazi do mnoha suverénních národů a smrt bezpočtu nevinných civilistů.

V roce 1998 byl požádán, v rozhovoru když lituje vyzbrojení mudžahedínů v boji proti Sovětům, který vyústil v 10-ti leté války se i přes jeden milion obětí.Jeho odpověď přesně ukazuje, jak cynický a bezcitný globalisti:

„Lítost, co? Že tajné operace byla vynikající nápad. To mělo za následek čerpání Rusy do afghánské pasti a vy chcete, abych toho litoval?“( Zdroj )