Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Babiš potvrdil na skryté nahrávce informace Petra Cibulky o Václavu Havlovi jako o konfidentovi KGB

/ #14098 Babiš potvrdil na skryté nahrávce informace Petra Cibulky o Václavu Havlovi jako o konfidentovi

2017-07-08 17:55

Celé to divadlo proti Rusku je falešný díky Babišu ale volit tě nebudu!!!Celé je to podvod jak se západníma lžima o teroru tak divadlo na Ruse od EU tu jde o islamizaci Evropy a zničení všeho celé je to podvod jak proti Asadu vše je to hrané nic nikomu nehrozí ani žádná újma na životě jak nám to vysílaj Fake news s herci :-D :-D 

Andrej Babiš potvrdil na skryté nahrávce informace Petra Cibulky o Václavu Havlovi jako o konfidentovi sovětské KGB v roli vedoucí marionety hospodářského převratu v roce 1989! Havel si nechal zastavit vlak a estébák mu skočil pro tvrdé Sparty!

Aktivista Petr Cibulka, který proslul výrokem na Václava Havla „Vašku, jsi prase!“ za jeho spolupráci s StB a KGB, tak najednou po téměř 30 letech má v podobě Andreje Babiše svědka, který potvrzuje všechny ty informace, které se mezi disidenty o Václavu Havlovi šířili již koncem 80. let. Mnohem závažnější je ovšem úloha pražské styčné expozitury KGB, která sídlila na velitelském štábu StB v Bartolomějské ulici ve vlastních kancelářských prostorách. Jurij Andropov zřídil v Praze v 60. letech ještě druhou kancelář KGB [3] při Sovětském velvyslanectví. Tato služebna označená jako Správa N (pro krytí Nelegálů, rezidentura KGB) fungovala až do roku 1989 a spolu se Správou S (sekce ochrany sovětských buněk, rezidentura KGB) měla na starosti demontáž a likvidaci mocenského úchopu KSČ v Československu po nástupu marionety do čela ÚV KSSS Michaila Gorbačova.

Havel jako Xудожник-K1

KGB a její pražská rezidentura vedla na Václava Havla od roku 1979 složku s kódovým označením Xудожник-K1 (Umělec-K1), která vznikla podle informací na popud šéfa KGB Jurije Andropova v rámci blíže nespecifikované operace „managementu kádrů pro budoucí realizaci“ (takto stojí přesně formulace od našeho zdroje) a o kterou později měla obrovský zájem samotná StB, která po listopadu 1989 chtěla kompro materiál o spolupráci Václava Havla se sovětskou rezidenturou KGB v Praze použít ve vlastní prospěch v polistopadovém uspořádání v Československu. Tuto exkluzivní informaci získala naše redakce ze zdrojů v Moskvě a máme ji potvrzenou z dalších dvou zdrojů z řad bývalých vysokých důstojníků pražské 1. Správy SNB. V nahrávce Andreje Babiše si všimněte, že Babiš v jedné chvíli použije hantýrku StB, když mluví o „zahájení Radmily Kleslové“. „Zahájení“ znamená nasazení assetu v terénu se zadaným úkolem.

http://www.aeronet.cz