Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Alexej Navalnyj se pokouší odstartovat Ruské jaro, demonstrace v Rusku

/ #14080 Alexej Navalnyj se pokouší odstartovat Ruské jaro, demonstrace v Rusku

2017-07-07 12:50

Alexej Navalnyj se pokouší odstartovat Ruské jaro, demonstrace v Rusku následují po událostech v Bělorusku. Globalisté chtějí 100 let po VŘSR zopakovat revoluci? Hackeři NSA uveřejnili na Medveděva výbušné kompro!

V Rusku to vře. Udělalo se pěkné počasí a Alaxej Navalnyj dostal befel ze švýcarského Zurichu, že je načase odstartovat revoluci. Ve více než 80 ruských městech byly odstartovány demonstrace [1], které oficiálně jsou namířeny proti korupci, ale ve skutečnosti je každému jasné, že jde o demonstrace proti prezidentu Putinovi, ale hlavně proti premiéru Medveděvovi. Ten čelí obvinění z korupce, že má vilu v Toskánsku. Medvěděv je vnímán jako úplatný kůň globalistů, kterého nejprve zahraniční elity zkorumpují a potom ho odhalí, aby oslabily Putina. Je to stejný proces jako v USA s Michaelem Flynnem, kde se elity snaží prezidenty oslabit tím, že je zbaví jejich nejvěrnějších spojenců.

Navalnyj dostal do ulic jen pár tisíc lidí v Moskvě

Musíme si všimnout především charakteru demonstrací. V Moskvě se shromáždění Alexeje Navalného zúčastnilo odhadem okolo 10,000 lidí, což na 12-milionové město je naprostá kapka v moři, která nevyjadřuje názory většinové společnosti. Jenže pozor, to nevyjadřovalo ani 2,000 demonstrantů na kyjevském Majdanu v roce 2013, kteří okupovali náměstí a stříleli z loveckých pušek do policistů. Státní převrat není demokratický proces, k jeho provedení není potřeba nadpoloviční souhlas občanů. Revoluce spouští okrajové skupiny ve společnosti, které nereprezentují lid a jeho postoje, ale prosazují postoje své, nebo dokonce zahraniční.

http://www.aeronet.cz