Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Trump v Polsku vyzval k záchraně západní civilizace,

/ #14077 Trump v Polsku vyzval k záchraně západní civilizace,

2017-07-07 09:48

Trump v Polsku vyzval k záchraně západní civilizace, zatímco Berlín si nechal udělat studii o právní legálnosti vývoje vlastních jaderných zbraní na obranu Evropy bez USA! Trump neuctil židovské oběti Varšavského ghetta, jako první US prezident v historii! Polsko oprášilo vizi svého Trojmořského panství!

Donald Trump přiletěl na rychlou bleskovou návštěvu do Polska [1] před nadcházejícím pátečním summitem G20 v německém Hamurgu, kde se setká poprvé i s Vladimirem Putinem. Návštěva Trumpa v Polsku je naprosto logická, protože Polsko je americkým protektorátem v Evropské unii poté, co moc v zemi po posledních volbách převzala strana Právo a spravedlnost, která se kriticky staví k Evropské unii a Bruselu, zatímco vůči USA oplývá neskrývanými sympatiemi. Trumpova návštěva v Polsku je o to významnější, že polská vláda před dvěma dny schválila plán zdvojnásobení zbrojního rozpočtu do roku 2025 na dvojnásobek [2], dále chce nakoupit nejmodernější americké stíhačky F35 a k nim jako třešničku na dortu 3 nové ponorky na jaderný pohon. Ve všech těchto případech půjde o zakázky, které polská vláda nabídne americkému vojensko-průmyslovému sektoru. Za pozornost stojí i podivný Trumpův výrok během projevu v Polsku, že vyzývá Rusko, aby přestalo podporovat nepřátele západu, aniž by specifikoval, koho tím myslí.

V Česku už není vláda k integraci do EU potřebná, všechno běží samo…

To ovšem staví do velmi zajímavé role Prahu. Postupně se zdá, že to nebude Washington, který bude Prahu kontrolovat, ale bude to v příštích letech divoká přetahovaná mezi Berlínem a Pekingem, tzn. mezi IV. Říší a euroasijskými globalisty. Slabá vláda v ČR je toho pouze příznačným důkazem, protože jak je možné už nyní vidět, čeští voliči si zvolili cestu jako v USA, ale v podstatně odlišném gardu. Slyší na slova miliardáře a oligarchy, který opakuje mantru, že tradiční politické strany kradnou.

A bohužel, ony opravdu kradly, a právě proto tato rétorika má takovou obrovskou sílu a funguje pro Babiše tak spolehlivě. Stejně jako lidé v USA zvolili miliardáře, stejný proces se opakuje v ČR. Stejný proces byl i na Slovensku při volbě posledního prezidenta. Nezáleží proto na vládě v ČR, protože globalizace a integrace ČR do IV. Říše probíhá na nižších procesech institucionálně, bez nutnosti řízení vládou. Probíhá na úrovní škol všech stupňů, indoktrinací mládeže do rolí nového Euročlověka. Probíhá na úrovní médií, mainstreamového tisku, rozhlasu, televize a zejména té veřejnoprávní. Zkrátka, k procesům integrace do Nové Evropy není česká vláda už potřeba, protože integrace probíhá na institucionální úrovni. A to je tragédie.

http://www.aeronet.cz