Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Týden s Putinem na TV Prima je předzvěstí hlubších politických změn v ČR

/ #13970 Týden s Putinem na TV Prima je předzvěstí hlubších politických změn v ČR

2017-06-20 18:02

Týden s Putinem na TV Prima je předzvěstí hlubších politických změn v ČR po podzimních volbách. K lepšímu? Ne nezbytně! Nahý císař západu vyrazil do butiku na nákupy? Privatizace nebo znárodnění ČT po volbách?

Celý tento týden bude v českém mediálním prostoru ve znamení protiruské hysterie. Televize Prima na své stanici Zoom bude od pondělí do čtvrtka od 20.00 hodin vysílat dokument amerického režiséra Olivera Stonea o ruském prezidentovi Vladimiru Putinovi. Série celkem 4 dílů odhaluje a předkládá divákům hlavní pohledy a pozice ruského prezidenta na ruské domácí i mezinárodní otázky. Je to vynikající studijní materiál o základech procesů řízení, protože odhaluje vnitřní pohnutku a myšlenky Vladimira Putina, které uplatňuje při řízení Ruska. V prvním dílu pořadu zazněla ze strany Vladimira Putina zásadní myšlenka ze sportovního juda, že není chybou v některých věcech ustoupit, pokud ústup vede ke konečnému vítězství. Toto byl ze strany prezidenta jednoznačný vzkaz na adresu těch, kteří si přáli, aby Rusko vstoupilo na Ukrajině do otevřené války a dosud Vladimir Putin čelí silným tlakům za toto rozhodnutí.

Mainstream usiluje o záchranu svého monopolu na zpravodajství, ale už je pozdě

Vedle nového pojetí mediálního obsahu Primy lze sledovat i nové zoufalé kroky mainstreamu, který se chce učinit znovu věrohodným. Mediální outletu, Česká televize, Economia Zdeňka Bakaly a další subjekty pořádají konference a diskusní fóra se studenty, kde se hovoří o dezinformacích a o tom, jak je ta alternativa špatná.

Na YouTube mají tato videa nízkou sledovanost, mnohem menší než pořady pana VK, ovšem přesto je možné vidět snahu, jak třeba Bakalův Respekt pořádá v Brně diskusní seance se studenty z Masarykovy univerzity, jak se mainstream snaží nově navléct do role těch, kteří přináší pravdivé zprávy. Všichni vědí, že císař je nahý. Všichni chápou, v koho žoldu pracuje mainstream. Přesto se ale zdá, že mainstream se snaží tvářit, že nakupuje v butiku pravdy, že jeho nahota ve smyslu holé a čiré propagandy, je pouze dezinformace a křivé obvinění. Není. Mainstream ztratil důvěru veřejnosti.

http://www.aeronet.cz 

Ukázka MSM Fake news média Maistreamu fuj Bullshit 

 CNN Fake protest film scéna attack teroris Fake prasstitutka před kamerou koordinuje nemuslimy aby hráli  na Muslim což je Fake 

https://youtu.be/q9AEy_xoxYE

Fake London policie se převléká za teroristu a za civile

https://youtu.be/i50uw-hBrtU