Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Evropan

/ #13818 Re: Re: Re: Naše budoucnost?! Možná tvoje ...

2017-05-24 15:22

#13815: Vlastenec - Re: Re: Naše budoucnost?! Možná tvoje ... 

Jestli neumíš číst nebo máš nějaký problémy s chápáním psanýho textu, tak se vrať do pomocné školy, tam tě snad doučí.

Umím číst, ale mám problém s pochopením tvého nesouvislého textu. Přeskakuješ z jednoho tématu na druhé, a tím, jak máš neurovnané myšlenky, tak nic nedokončíš. Pokud bys tam propašoval nějaké slovakismy, měl bych tě za Babiše. I v tomto textu :

Všechny ty případy znásilnění a obtěžování na koncertech v Německu, Švédsku či ve Francii bohatě stačí. A nechápu, jaký přiživování nenávisti. Oni nás tady pobíjí jednoho za druhým, v mešitách hlásají nenávist vůči našemu stylu života a ani se netají s tím, že až jich tady bude dost, že tady ustaví svoje středověký zvyky (který jsou v rozporu s listinou práv a svobod, ale to našim politikům až tak nevadí a nijak jim to nebrání vřele se paktovat s islamisty) a tobě podobní blbouni jenom klopí oči a dělají, že se nic neděje.

Co to je za nesmysly - jaké znásilňování na koncertech v Německu a ve Švédsku? Co to je? A hlásání nenávisti v mešitách - ono to nebylo ani tak ve velkých mešitách, ale v menších napůl utajených skupinách. Většina muslimů s nimi nesouhlasí a ani je nepodporuje, ale i těch pár "zlověstů" je nutno okamžitě vyvézt. A to se děje. Nebudu nenávidět šmahem poměrně velkou skupinu lidí kvůli jejich náboženství. Připadal bych si jako Hitler šířící nenávist vůči Židům. Mám s muslimy osobní zkušenosti. Pobýval jsem v Sýrii, Iránu, Pakistánu a několik měsíců v Indonésii, a za těch mnoho měsíců se na mě kvůli tomu, že nejsem muslim, obořil jen jediný člověk. A ten byl ožralý jako Miloš Zeman při otevírání královské klenotnice. Takže jeho víře jsem neměl co věřit. 

Patříme v Evropě mezi nejbezpečnější země a rád bych aby tomu tak zůstalo i nadále.

Rád bych s tebou souhlasil, ale tím, že u nás dojde ke znásilnění více než 600 žen ročně a vyšetří se jen zlomek těchto zločinů, tím jak stoupá počet sebevražd na kolejích, tím, že se propouštějí vrazi - no to mě moc neuklidňuje. naopak začínám mít pocit, že třeba v Německu bych se cítil daleko bezpečněji. A to vynechávám ty uřvané xenofóby a okradmůry, kteří jsou schopni člověka na ulici zmlátit jen kvůli odlišnému názoru.