Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Vlastenec

/ #13804 Sebevražedný útok na koncertě pro náctileté v Manchesteru: 22 mrtvých včetně dětí

2017-05-23 09:52

Dvaadvacet mrtvých včetně dětí a 59 zraněných si v pondělí večer vyžádal útok sebevražedného atentátníka v multifunkční hale v anglickém Manchesteru, kde koncertovala americká zpěvačka Ariana Grande. Oznámila to místní policie. Na koncertě bylo asi 20 tisíc lidí, většina z nich byly děti, uvedla BBC.

Záchranná zdravotnická služba uvedla, že do nemocnic dopravila 59 lidí a řadu lidí ošetřila na místě. Zpěvačka je podle mluvčího jejího hudebního studia v pořádku.

Tak tohle je opravdu hodně za hranou. Jestli si ti zoufalci nechají ve jménu nekonečné humanity povraždit i vlastní děti a bez mrknutí budou dál obhajovat multikulti režim, tak to už jsou ti neujodpornější ubožáci pod sluncem a vyhynout si tenhle západoevropský poddruh opravdu zaslouží. Dělá se mi z takových odporných lidí na zvracení. Klidně i vlastní děti obětovat na oltáři vlastních zvrhlých ideologických pohnutek!!

 

Výběr útoků v Británii od roku 2005:

- 7. července 2005 - čtyři bombové útoky v londýnské veřejné dopravě (tři bomby vybuchly v metru, čtvrtá v autobuse) během ranní špičky si vyžádaly 52 mrtvých (zahynuli také čtyři útočníci) a na 700 zraněných; motivací atentátníků byla účast Británie ve válce s Irákem.

- 30. června 2007 - neúspěšný teroristický útok na letišti v Glasgow pomocí zeleného vozu Jeep Cherokee, kterým pachatelé projeli skrz skleněný hlavní vchod do areálu letiště; dva pachatelé byli popáleni, jeden později zemřel v nemocnici v Paisley, druhý byl v roce 2008 odsouzen na doživotí.

- 22. května 2013 - britský voják Lee Rigby byl ubodán na ulici v Londýně; dva útočníci, Michael Adebolajo a Michael Adebowale, kteří pocházeli z Nigérie a byli křesťanskými konvertity k islámu, byli shledáni vinnými z vraždy a v únoru 2014 odsouzeni na doživotí

- 22. března 2017 - pět lidí bylo zabito při teroristickém útoku v Londýně; útočník nejprve najel automobilem do chodců na Westminsterském mostě, kde smrtelně zranil čtyři lidi, a následně odjel k nedalekému parlamentu, kde ubodal policistu; pachatele, britského konvertitu k islámu s násilnou minulostí, poté zastřelili policisté.

Povšimněte si, že kdykoliv se něco stane, má v tom prsty nějaký obohacovač, samý mírumilovný muslim.