Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Babiš a svině Židovská G.Soros budou vládnout

/ #13695 Babiš a svině Židovská G.Soros budou vládnout ten co dotuje Terorismus a Fake Uprchlíky :-D

2017-05-12 11:26

VIDEO: Babiš předvedl leninský proslov ve sněmovně. Zkorumpovaná pakáž z České televize, nejsem politik, nejsem jako vy, OKD, kupónová privatizace, Boris Vostrý, Bakala, Economia a nikdy nerezignuji! Babiš převzal metodiku Donalda Trumpa!

Andrej Babiš měl ve středu v poslanecké sněmovně proslov, který je natolik klíčový pro studium procesů řízení, že jsem se rozhodl základní pasáž z druhé části jeho projevu tady publikovat. Důrazně doporučuji všem čtenářům AE News, aby si poslechli Babišovu rétoriku, protože tento projev se stal hlavním klíčovým manifestem Andreje Babiše pro nadcházející volby na podzim. V posledním pořadu zde minulý pátek na Svobodném rádiu jsem vysvětloval, v čem spočívá tzv. leninská cesta, která v dnešním moderním pojetí byla naposledy aplikována během volební kampaně Donalda Trumpa. Je to doktrína a systém vymezení se kandidáta proti establishmentu, proti politikům tradičních stran a vytahování kauz a historických příkladů korupce na veřejnost, přičemž cílem je ukázat křivost politického systému, politických stran a jednotlivých politiků establishmentu.

Babiš a svině Židovská G.Soros budou vládnout ten co dotuje Terorismus a Fake Uprchlíky :-D A všem média platí 500,000USD a vládám loutkovim typu ČSSD,ANO A DALŠÍ ŠPÍNY 6,700EUR za Fake Uprchlíky 

http://www.aeronet.cz