Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #13694 Všechno platí Bankéři Fake boje proti terorismu atd

2017-05-12 11:23

World War 3 Časová osa co se děje ted-Act-2-3-4-5

To jsou, domnívám se, že fáze plánovaného třetí světové války :

  • Prelude - události, které vedly k zahájení třetí světové války, včetně 11.září 2001.
  • Act 1 - Blízký východ . Rozšířený konflikt, aby celý region do plamenů války, vyvolané Íránu či ozbrojenci v Pákistánu za použití severokorejské jaderné zbraně dodané. První scéna v tomto zákoně je americká invaze do Iráku 20. března 2003.
  • Act 2 - Izrael ve válce - proti ní arabskými sousedy, případně Palestiny. Bude vytvořen palestinský stát, aby všichni Izraelci budou zcela odděleny od Palestinců (poslouchat pozor na zmínku o smlouvě o 7 let, které mají být potvrzeny světová jednička - pravděpodobně Bush), jen pro Izrael brutálně zaútočit na Palestinu krátce poté.
  • Act 3 - Dálný východ - Vlasy-zvyšování jaderné konfrontaci, která ohrožuje existenci lidstva - Peter Lemesurier, autor knihy The Armageddon Script, str. 223, napsaná v roce 1981. Zahrnuje Čína napadající Tchaj-wanu a jaderný výbuch na Korejském poloostrově.
  • Akt 4 - narušení důvěry v systém ' tak těžké občané budou v panice do vzdát svobody a ústavní formu vlády. Plán vyzývá k rozpuštění americké ústavy, vyvolané výrazným dost "teroristický" útok. Konečným záměrem je zavést globální vládu a jednu světové náboženství.Islám!!666 jediná autorita
  • Act 5 - Zhroucení USA a další západní ekonomiky a morálky.
  • Akt 6 - Výrazné snížení populace s použitím přírodních a člověkem způsobených katastrof.
  • Opona . Kdo může říct, jak tato válka skončí?

Oba Biblická proroctví a plán Ilumináti stanovit, že Izrael je klíčem. Třetí světová válka je plánováno na začátek, kdy Izrael jde do války proti svým arabským nepřátel. Potom a teprve potom budou všechny ostatní prvky se nezačnou objevovat a budou dělat tak v rychlém sledu. Tento plán je mít jeden katastrofu po druhé v takovém rychlém sledu, že předtím, než lidé mohou psychicky i emocionálně zvládnout jednu katastrofální zprávy události, budou hit s jiným. Je také přesnější říci, že dokud všechny prvky pro WW3 jsou na místě, plán nebude zahájeno.

I když by bylo naivní navrhnout konkrétní časový harmonogram událostí, které vedly až k a včetně světové války 3, víme, že plány pro světové válce 3 jsou značně pokročilé a naši vedoucí zapojené do tohoto tajného plánu čekají jen na pravé straně signál před totální válka začíná.

Jsme v posledních fázích přípravy, aby tak globalizovalo světu, že zednářská New Age Christ (Antikrist), se může objevit obdržet veškerou politickou a ekonomickou moc světových vládců. To je Illuminati plán a biblická proroctvíZjevení 17: 12-17 ).

Podle slov Petra Lemesurier, autor knihy The Armageddon Script:

Jejich scénář je nyní psáno, pouze s výhradou úpravy na poslední chvíli a jevištní-směry. Na jevišti sám o sobě, i když ve tmě, je téměř připraven. Dolů do jámy, podzemní orchestr již ladění nahoru. Na poslední chvíli, pochozí díly jsou i dnes zaplňují. Většina z hlavních aktérů, jeden podezřelí, se již začaly své role. Brzy to bude čas, aby přišli na pódium, připravené pro opona stoupat. Čas k akci se přišli.
VICE-WORLD WAR 3 BIBLICKÉ POČÁTKY 
VICE-Všechny války jsou dobře naplánované Banker Wars ... Včetně WWIII