Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Cech z Prahy

/ #13689 Re: Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO

2017-05-12 08:37

#13688: Evropan - Re: Re: Díky Bohu za naše členství v EU a NATO 

Rusko nikdy nebojovalo proti IS, USA nikdy nebojovaly v Zalivu, naciste nikdy nenapadli Polsko? Revize historie, k tomu neni co dodat. 'Demokracii' se uz jen smeju. Stal se z ni idealni nastroj manipulace. Porovnavat pocty obeti vychodnich a zapadnich velmoci je k nicemu - je jich prilis na obou stranach.

Jestli nechapes, co jsou mocenske sfery velmoci, tak si o tom neco nastuduj. Na ctrl-c/v stale stejnych tvrzeni moc casu nepostrebujes, tak ho vyuzij lip. My jsme uprostred Evropy a velmoci z vychodu i zapadu se tu snazi ruznymi metodami etablovat - kontrolou politiku, investicemi, dotacemi, rozkladnymi ideologiemi a neziskovkami atd. Podle toho to tady taky vypada, viz nejnovejsi pokud o majdan. Psal o tom uz pan Dolejsi ve sve slavne Analyze 17. listopadu. Ta nikdy neztratila ze sve aktualnosti, spis naopak.

Pisu sam za sebe, nejsem poplatny zadnym velmocem ani jejich ideologiim a pral bych si neutralitu CR po vzoru Svycarska a skutecnou monarchii, ne parlamentni s kralem jako figurkou bez realne moci. Proc mit prezidenta-saska (od roku 1939 dodnes) a ne krale, jako byl zvoleny 'nejvetsi Cech' Karel IV.?

Ceskou klavesnici mam, jen jsem zvykly online psat bez nabodenicek. Jestli to je tvuj nejsilnejsi argument proti me a dukaz, ze jsem Rus...