Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #13612

2017-04-28 21:25

Iniciativy prezidenta Kennedyho UFO vedlo k provádění směrnice o atentát
12. listopadu 1963, prezident John F. Kennedy dosáhla široké dohody s premiérem sovětu Nikita Chruščov na společných vesmírných misích a sdílení klasifikován spisy UFO.

To vyžadovalo oba vůdce vyzývajícími svých UFO pracovní skupiny pro sdílení informací. Kennedy to udělal skrze přísně tajné Memorandum řediteli CIA pro sdílení souborů UFO s NASA a SSSR. Jeho 12.listopadu Memorandum byla předána kJames Jesus Angleton , šéf CIA kontrarozvědky. Angleton kontroloval přístup k nejvyšším stupněm utajení UFO v USA, a byl v přímé komunikaci s MJ-12 - pracovní skupina UFO v rámci "MJ-12 Speciální projektové studie."

V reakci na žádost Kennedyho, Angleton následoval Přísně tajné / MJ-12 sadu směrnic. Jeden z tajných směrnic, odhalila v dokumentu unikly částečně spálené Přísně tajné / MJ-12 forenzně vydanou do roku 1961, byla směrnicí o záhadná vražda. V případě, že se některý americký státník nespolupracují s MJ-12, směrnice schválil politické vraždy.

Unikly dokument je kouřící zbraň důkazy o tom, že bývalý ředitel CIA Allen Dulles byl zapojen do přípravy a schvalování s dalšími členy MJ-12 kryptické si "směrnice o atentát." MJ-12 "Směrnice zavraždění" byl později realizován Angletonem v reakci na prezidenta Kennedyho 12.11.1963 žádost o CIA, aby se uvolnil tajné spisy UFO.

V první části, diskutoval jsem spálil dokument a jeho genesis v průběhu posledních měsíců Allen Dulles působení ve funkci ředitele CIA. Dulles a ostatní členy MJ-12 byly reakce na Kennedyho počáteční snahy dne 28. června 1961, které mají být plně informováni o MJ-12 zpravodajských operací a UFO.

Kennedy, podle uniklého Přísně tajné memorandum s názvem "Přezkum MJ-12 zpravodajských operací" (pod obrázkem) požádal Dulles dát stručné shrnutí. [27]

VICE-Prezidenta Kennedyho Deadly konfrontaci s CIA a MJ-12 přes ET / UFO Akta X