Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #13534

2017-04-10 06:57

VIDEO: Šok? Víme, co se stalo s Donaldem Trumpem! V Bílém domě proběhl palácový převrat, místo Trumpa teď všechno řídí Jared Kushner a sionisté Gary Cohn, Lloyd Blankfein a Andrew Quinn z Goldman Sachs! A dokonce i Clintonova rodina! [CZ Titulky]

Americká alternativa postupně odhaluje krok za krokem důvody náhlé změny chování Donalda Trumpa, které najednou zcela pošlapávají jeho předvolební teze, které Trump dodržoval ještě několik týdnů po své inauguraci. Jenže střípky událostí začínají pomalu zapadat do sebe jako skládačka a Donald Trump po svém šíleném rozhodnutí bombardovat Sýrii začal ztrácet stovky a stovky tisíc příznivců v USA. Stejně tak je začal ztrácet ve světě, zejména na alternativě. Mnoho věrných fanoušků Donalda Trumpa stále doufá, že útok raketami s plochou dráhou letu na syrskou leteckou základnu Shayrat byl jenom taktickým plánem na uklidnění domácí situace ve Washingtonu, kde byl Trump označován za proruského prezidenta, ale bohužel musím konstatovat, že toto není ten případ. Souvislosti ukazují, že Donald Trump ztratil kontrolu nad chodem Bílého domu, a to nikoliv z důvodu, že by podlehl útokům zvenčí, ale došlo k tomu kvůli tomu, že sionisté k porážce Donalda Trumpa zneužili jeho vlastní rodinu. Máme podrobnosti a nebude to veselé čtení.

VICE-VIDEO: Šok? Víme, co se stalo s Donaldem Trumpem! V Bílém domě proběhl palácový převrat, místo Trumpa teď všechno řídí Jared Kushner a sionisté Gary Cohn, Lloyd Blankfein a Andrew Quinn z Goldman Sachs! A dokonce i Clintonova rodina! [CZ Titulky]

VICE-Hillary Clinton E-mail Archive

VICE-Wikileaks podesta-emails

Podestà e-maily; První část

V současné době WikiLeaks začíná svou sérii na nabídky zahrnující Hillary Clinton kampaň předseda John Podesta. Pan Podesta je dlouhodobý spolupracovník Clintonovi a byl prezident Bill Clinton náčelník štábu od roku 1998 do roku 2001. Pan Podesta také řídí Podesta Group, významnou lobbistickou firmu a je předsedou Centra pro americký pokrok (CAP), mozkový trust Washington DC-založené. Část 1 e-mailů Podesta tvoří 2,060 e-maily a 170 příloh a zaměřuje se na pana Podesta sdělení týkající se jaderné energie, a mediální manipulace nad dary Clinton Foundation z těžby a jaderných zájmů; 1244 z e-mailů referenční jadernou energii. Plné Sbírka obsahuje emaily do az Hillary Clintonovou.
 

Druhý Tesalonickým 1-3 

7Ta nepravost již působí, ale jen skrytě, dokud nebude odstraněn z cesty ten, kdo tomu brání.8A pak se ukáže ten zlý, kterého Pán Ježíš ‚zabije dechem svých úst‘ a zničí svým slavným příchodem.9Ten zlý přijde v moci satanově, bude konat kdejaký mocný čin, klamná znamení a zázraky10a všemožnou nepravostí bude svádět ty, kdo jdou k záhubě, neboť nepřijali a nemilovali pravdu, která by je zachránila.11Proto je Bůh vydává do moci klamu, aby uvěřili lži.12Tak budou odsouzeni všichni, kdo neuvěřili pravdě, ale nalezli zalíbení v nepravosti.