Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

KONEČNĚ FAŠISTE SKOLABUJÍ

/ #13097 Jen 20% lidí v Evropě souhlasí s migrační politikou EU. Bruselu hrozí v roce 2017 kompletní kolaps,

2017-02-20 07:57

Jen 20% lidí v Evropě souhlasí s migrační politikou EU. Bruselu hrozí v roce 2017 kompletní kolaps, odtržení od reality již proběhlo a europoslanci již pracují de facto jenom proti vlastním voličům!

To jako vážně sou nekteří tak ubohý že se nechaj tím koupit!!!!!

Necháte se znovu letos „koupit“ u voleb za pár klobásek a koblih?

Před týdnem uveřejnila britská průzkumová agentura Chatham House výzkum, podle kterého jen 20% lidí v Evropě souhlasí s přijímáním muslimských migrantů. Průzkum proběhl na vzorku 10,000 respondentů z 10 evropských zemí a v Bruselu způsobil pozdvižení. A to hned z několika důvodů. Velký odpor proti muslimské migraci je ve Francii, což je klíčová země EU a budoucí partner Německa pro vznik Nové Evropy. To je největší rána právě pro Berlín. A pokud mluvíme o Německu, tam průzkum dopadl také neslavně, proti muslimské migraci se vyslovilo 53% Němců, což je pro Angelu Merkel katastrofa, ale z pohledu nás je to naopak alarmující a nízké číslo. Německo je evidentně natolik multikulturně přeprogramováno, že ani znásilňování dívek před rokem na Silvestra v Kolíně nad Rýnem nijak významně Němce neprobudilo a jenom těsná nadpoloviční většina je proti muslimské migraci.

Pokud slyšíme Donalda Trumpa říkat, že mainstreamovým médiím již nelze věřit, protože neinformují o událostech, ale prosazují vlastní agendu, potom to znamená, že situace je naprosto kritická. Všichni jsme zažili, jakou obrovskou propagandu a manipulace s průzkumy a veřejným míněním probíhaly minulý rok v USA a dá se očekávat, že to samé čeká letos Evropu v nadcházejících volbách, které čekají i Českou republiku na podzim. Úlohu alternativy, která přináší informace a analýzy skutečného stavu, nelze v současné době ničím nahradit.

VICE-Jen 20% lidí v Evropě souhlasí s migrační politikou EU. Bruselu hrozí v roce 2017 kompletní kolaps, odtržení od reality již proběhlo a europoslanci již pracují de facto jenom proti vlastním voličům!

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

DOKUMENT PDF-Nacistické kořeny "bruselské EU" CZ

G.SOROS tak si to divadlo s uprchliky zase vem zpět nic jim nehrozi a sou to anglicky mluvicí žoldáci od CIA a Al-Kaidy,Al-Nusry,atd.Když to divadlo platíš tak si vem zpět Žide.