Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #13084 Rozeštvat tupé ovce proti sobě aby EU armada neměla moc práce!!!PODVOD DIVADLO PROTI RUSKU

2017-02-19 11:02

Proti Rusku to je podvod,vše je to předem plánované Putin brzy přistoupi na psychotronickou zbran.A bude páchat genocidu Evropy spolu s USA dvě velmoce a jedna autorita Papež 666 tu autoritu budou ctit obě velmoce.Tu jde o Satanstvo pomoci falešneho naboženství Islámu.Proto USA údajne pripravuje islámskou armádu v Kosovu k dobyti Európy.A všichni země Evropy to vědí takže aj Rusko.Bude džihád naboženská válka po celé Evropě a pak přichod spasitele a pak armagedon.

Rozeštvat tupé ovce proti sobě aby EU armada neměla moc práce!!!

DIVADLO proti Rusku fake válka a fake vše proti Rusku co nám v TV předvádi a Satanovi buzny u koryt

Co se ale ve skutečnosti děje?

Tady je třeba pochopit, že globalisté (GP) ve svých plánech k ovládnutí světa postupují způsobem, jako by každý den přehráli jen jeden tón určité melodie, protože jedině taková frekvence jim zaručí, že melodii co by celek (události v souvislostech) nikdo nerozpozná. A oni mohou v klidu postupovat s tím, že než si někdo jednotlivé tóny (události) pospojuje, oni budou mít nezvratně hotovo – budou lidstvo mít tam, kde jej chtějí mít.

EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO proto divadlo s NATO vojsky v Evropě kokoti ani nemaj benzin a jezdi sem poroucháni!!!!Stále vám to nedocvaklo přiznivci a nepřiznivci skočily jste jim na špek misto aby jste se sjednotily jdete proti sobe jak tupe ovce

VICE-Donald Trump se setká se spojenci v NATO. Společná armáda EU a Rusko

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU AJ RUSKO AJ USA CELÉ JE TO PODFUK

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax

VICE- Jak vymýt mozek celému národu?