Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Evropan

/ #13077 Re: Re: Nějak zapomínáte, co všechno provedli Rusáci

2017-02-19 06:45

#13074: - Re: Nějak zapomínáte, co všechno provedli Rusáci 

 Žádné "důkaze" nebudou, protože takové slovo v češtině neexistuje. Ty musíš být asi fakt dílo, když nejsi schopen pochopit, že si máš najít jiný překladač z ruštiny.

Sice bych to tu neměl uvádět, protože tím dělám nechtěnou reklamu, ale :

- Odkazy na youtube jsou většinou na videa, která jsou doplněna o hesla, která s obrazem nesouvisí, je to vesměs vyrobená propaganda - důkazem je, že tam nemáš ani jediný odkaz na video, které by obsahovalo nějakou informaci. Ti, co umí cizí jazyky, snadno zjistí, o čem ta videa jsou. Ty s takovými lidmi nepočítáš, protože jsi asi přesvědčený o tom, že co neumíš sám, to nemusí umět ani ti ostatní. Prostě hloupý člověk, který počítá s tím, že hloupí jsou všichni.

- Stránky jako aeronet a sputnik a víceméně i putlerovské ... pardon parlamentní listy nezveřejňují jiné informace, než ty schválené z Moskvy. Ty to sem dáváš stále, což je důkazem, že šeš řízen v východu (ať už vědomě nebo nevědomě).

- No a odkazy na white media - no fuj, to je fakt hnus největšího rázu.

Ani jeden z těchto zdrojů není pro normálního člověka důkazem. Musíš psát odkazy na ty zdroje, které jsou nezávislé, a ne na ty placené nějakou fašistickou sebrankou. Takže ty důkazy nemáš ty, nikoli já. Ty sem cpeš různé nesmysly a pomluvy. Jediné, co jsi se v životě naučil, je zřejmě to, jak se text zvýrazňuje a jak se podtrhává. Bohužel takto psané texty veřejnost obecně vnímá jako něco nenormálního. Něco, jako když na ulici křičíš na staré lidi.