Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

CELÉ JE TO PODVOD S VALKOU PROTI RUSKU PŘEDEM DOMLUVENÉ DIVADLO NWO
Nepřihlášený uživatel

/ #13058 Česká armáda se ve strachu z Ruska vrhá do objetí Bundeswehru

2017-02-17 16:34

Prezident Miloš Zeman už de facto není vrchním velitelem českých ozbrojených sil. Pentagon horečně stahuje techniku z Polska do zemí, které by se mohly chtít uchýlit pod ochranu Bundeswehru a Berlína! Transformace AČR do struktur německé „evropské“ armády začala přímo uvnitř NATO i přes odpor USA!

Česká armáda se ve strachu z Ruska vrhá do objetí Bundeswehru

V polovině ledna tohoto roku proběhlo jedno z posledních jednání mezi gen. štábem AČR a velícím štábem německého Bundeswehru [2]. Jednání proběhlo mezi plukovníkem Meinhardem Sawuschem a genmjr. Štefanem Kaletou. Mluvilo se právě o 4. Brigádě, o jejím zapojení do struktur německého velení a o dalším prohloubení spolupráce. Tady je právě vidět důsledek zničení a rozkladu ČSLA po roce 1989 a po rozpadu federace. Původní čtvrtmilionová armáda ve zbrani se na straně ČR smrskla na 21,000 „zaměstnanců“, z nichž jenom cca. 16,000 je ve zbrani. S takovými počty, které nedosahují pomalu ani populace malého okresního města, nelze bránit republiku a její zájmy. Nastává tak proces „vojenské affinity“, který známe velmi dobře z dob 1. Republiky. Tehdy slabá armáda pociťovala potřebu spojit se se silnými armádami, takže vzniklo spojenectví na ose Praha – Paříž – Londýn – Řím, což byla aliance proti Německu.

VICE-Prezident Miloš Zeman už de facto není vrchním velitelem českých ozbrojených sil. Pentagon horečně stahuje techniku z Polska do zemí, které by se mohly chtít uchýlit pod ochranu Bundeswehru a Berlína! Transformace AČR do struktur německé „evropské“ armády začala přímo uvnitř NATO i přes odpor USA!

VICE-Ve Washingtonu probíhá 3 týdny po inauguraci prezidenta pokus o palácový převrat. Trumpovi hrozí vyšetřování před Kongresem, impeachment a dokonce se může do Bílého domu dostat Hillary Clinton. Máme podrobnosti!