Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

ztráta času odpovídat G.SOROSOVÉ LOUTCE
Nepřihlášený uživatel

/ #13050 Re: Re: Re: Re: A DOST!!!!!!

2017-02-16 12:44

#13048: Evropan - Re: Re: Re: A DOST!!!!!! 

ZASE SE TI MUSÍM VYSMÁT DĚCKO!!! xD :-))

Já se teda necítím bezpečně když Evropu okupuje teroristická aliance NATO.Promin,ale když nesnesu právdu,na co si to Kavárniku kolaboranská hraješ.Ty tvé lži s Bruselu nikoho nezajímaj tahni už do hajzlu z nějakým Putinem a Ruskem furt dokola jak pitomé malé děcko.A celé to tažení proti Rusku je podvod to jsme mohli vidět v Turecku Fake Atentát na R.Velvyslance.Ještě si tu budeš hrát na Čecha ty špino kolaborantská.A stále žádné důkaze!!!Ty asi nemáš ani střední a ani základní pochybují, jinač bys nenechal rozhodovat jiné,máš vůbec rozum.Jaké to je si nechat diktovat od druhých.  Jedině hledat chyby ve větách a čárkách ty si mně teda ubožáček děcko to je asi vaše směšná obrana. xDA já nikomu neporoučim,ani co si maj myslet jako ty Kavárniku.Lidi sami vidí zlo v USA,stači se podívat kolik krve maji na rukou od svého vzniku.Plus 1sv 2sv vše to dotovala USA a její Bankéři a zase dotují rozvrat Evropy pomocí fake krize s uprchlíky G.Sorose divadlo.

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT

USA podílé na válkách a dotace

druhá světová válka stála 341 miliard miliard $ v USA a zabila přes 60 milionů lidí

Finanční náklady na WW1

196500000000 $ (očištěno o 1990 hodnoty dolaru)

Finanční náklady z 2. světové války

2,091.3 miliard $ (očištěno o 1990 hodnoty dolaru)

VICE-Všechny války jsou dobře naplánované Banker Wars ... Včetně WWIII

VALKA V IRAKU ZAKONČENI VYDĚLKU PRO USA KTERÁ VYNESE ZISK 

Před deseti lety, 19. března 2003, prezident George W. Bush zahájil invazi do Iráku, která by vedla k devítileté válce s výsledkem,

  • 4,486 mrtvých amerických vojáků

  • 32,226 servisní členové zraněn

  • přes 100.000 mrtvých iráckých civilistů

((Karta pro válku zakončena 3000000000000 $.))

Bush se podaří odstranit Saddáma Husajna, ale ukázalo se, nebyly žádné zbraně hromadného ničení a žádné významné provozní vazby mezi Saddámova režimu a Al-Káidy. To znamená, že dva hlavní tvrzení Bushem a jeho posádku používané k ospravedlnění války nebyla pravdaVICE-Arogance" - Nový dokument Reexamines Válka v Iráku "Hoax "