Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #13038 D. Trump, rozpad NATO, Nová Evropa – tažení na Rusko nikdy neskončilo. Video

2017-02-14 14:40

D. Trump, rozpad NATO, Nová Evropa – Divadelní tažení na Rusko nikdy neskončilo. Video

Proti Rusku se nikdy nepujde je to podvod.Pak daj stané právo a pak vás budou zabijet,protože se pujde do fake války.Tu jde o Právo a Svobodu lidi na zemi,pomoci falešné fake války proti Rusku vám jí vemou a pak vás budou zabijet.To vám mohlo dojit už při Fake atentátu na Ruského Velvyslance,nebo Fake zabiti Ruských pilotu v Syrii.

Tolik úvod vloženého videa, ke kterému se vrátím později.

V roce stého výročí Velké říjnové revoluce můžeme očekávat revoluční události v celém světě a už po pár týdnech to pozorujeme v USA a v Evropě, ale můžeme očekávat i v Rusku. A současnost vidím tak, že globalisté poté, co spustili stěhování národů z jihu na sever a k tomu politiku mísení národů, ras, kultur a náboženství na straně jedné a rozkladu tradičních hodnot bílého člověka na druhé, právě překreslují hranice světa. Dosavadní velké celky rozkládají, aby je do nových spojili a tento proces se týká především Evropy a USA, jejichž odvěké spojenectví má být rozděleno. Hraniční čárou se přitom má stát Británie, která má zůstat atlantickou částí světa, zatímco zbytek Evropy součástí euroasijského světa,. Pro obě části pak je naplánován další rozklad (rozpad USA a EU) a nové spojování, především se však pro obě části počítá s dalšími vlnami migrace z jižních zemí – vše podle Agendy 2030, kdy do roku 2030 mají dvě třetiny obyvatel planety žít ve městech (a nejen s ohledem na planetární zdroje to nemají být města nově postavena v zemích, odkud přicházejí uprchlíci).

VICE-D. Trump, rozpad NATO, Nová Evropa – Divadelní tažení na Rusko nikdy neskončilo. Video

  • Fáze plánované třetí světové války
  • Nakonec, Agenda 21 tvůrci usilovat o snížení počtu obyvatel o 90%.
  • Act 2 - Izrael ve válce - proti ní arabskými sousedy, případně Palestiny. Bude vytvořen palestinský stát, aby všichni Izraelci budou zcela odděleny od Palestinců (poslouchat pozor na zmínku o smlouvě o 7 let, které mají být potvrzeny světová jednička - pravděpodobně Bush), jen pro Izrael brutálně zaútočit na Palestinu krátce poté.
  • Act 3 - Dálný východ - Vlasy-zvyšování jaderné konfrontaci, která ohrožuje existenci lidstva - Peter Lemesurier, autor knihy The Armageddon Script, str. 223, napsaná v roce 1981. Zahrnuje Čína napadající Tchaj-wanu a jaderný výbuch na Korejském poloostrově.
  • Akt 4 - narušení důvěry v systém ' tak těžké občané budou v panice do vzdát svobody a ústavní formu vlády. Plán vyzývá k rozpuštění americké ústavy, vyvolané výrazným dost "teroristický" útok. Konečným záměrem je zavést globální vládu a jednu světové náboženství.Islám!!666 jediná autorita
  • Act 5 - Zhroucení USA a další západní ekonomiky a morálky.
  • Akt 6 - Výrazné snížení populace s použitím přírodních a člověkem způsobených katastrof.
  • Opona . Kdo může říct, jak tato válka skončí?
VICE-WORLD WAR 3 BIBLICKÉ POČÁTKY 
VICE-Všechny války jsou dobře naplánované Banker Wars ... Včetně WWIII