Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12858 PROČ HUSAJN BYL ZABIT a nejsou to Ruske zdroje

2017-02-01 09:21

SADDAM OR STARGATE?CO JE Hlavním cílem Task Force 20. letech?

"Představte si, že tento scénář Americká vláda získává inteligenci, která ukrytou někde ve středním Iráku je skutečný. Stargate , které tam podle Anunnaků " bohy "starověkého Sumeru ... V tomto scénáři, kdy Nibiru (údajný" dvanácté planetě "- JT) je nejblíže k Zemi, Anunnaki "bude" mít možnost cestovat na Zemi prostřednictvím téhož hvězdnou bránu a zřídí svůj tábor v Iráku. " Anunnakové bohy nejsou, je jen jeden buh ten v nebesích na truně popravici má syna J.Krista.

" S čas krátí, prezident Bush napadne Irák. američtí vědci rAID (Iraqi národní) muzeum a zavření Stargate, a tím zmaření grandiózní ambice samozvané reinkarnace Nebuchadnezzar, Saddáma Husajna, a dělat svět bezpečný pro Nový světový řád. "

" je to pokračování filmu Stargate? je to nová epizoda seriálu? je to nový Star Trek film? Ne, je to žádný z nich. Podle Dr. Michael Salla, to je asi přesně to, co se stalo! "

" Dr. Salla, australský státní příslušník, získal MA ve filozofii na University of Melbourne a pak jeho doktorát (Ph.D.) v vládu z University of Queensland v roce 1993. poté, co strávil dva roky jako spolupracovník centra pro Středního východu a středoasijských studií v Austrálii nastoupil na Fakulta katedry politologie na Australian National University v Canbeře jako odborný asistent. V roce 1996 přišel do USA a získal akademické místo na School of International Service na Americké univerzitě ve Washingtonu, DC, kde zůstal až do roku 2001. "

VICE-SADDAM OR STARGATE?CO JE Hlavním cílem Task Force 20. letech?

VICE-ZABITI SADDAMA HUSAJNA FAKTA CO VÁM MEDIA TAJI