Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

/ #2100

2017-01-04 14:23

Odkud fouká z Kavčích hor? Nakonec to vypadá, že Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám zřídili u Chovance fakt jenom kvůli Aeronetu. Bublan potvrdil naší informaci, že centrum bylo okopírováno z německého modelu!

Chovancova cenzura okopírovaná z Německa od slečny, která za mlada pracovala pro východoněmeckou Stasi

František Bublan zároveň potvrdil naší informaci z podzimu minulého roku, že celý útvar je opravdu okopírovaný z německého modelu novodobého „Sicherheitsdienst“, který v Německu pod kuratelou ministerstva vnitra vede Anetta Kahane, bývalá spolupracovnice východoněmecké tajné služby Stasi a současná kamarádka Angely Merkel, když obě podporovaly ideály socialismu a Anetta tehdy prý sympatizovala i s operacemi západoněmecké teroristické skupiny Frakce Rudé armády (RAF), ale to prý už je dávno. O vzniku německého útvaru pro cenzuru jsme psali přesně před rokem zde.V pořadu na České televize také zaznělo, a to by mělo opravdu lidem vyrazit dech, že nasbírané informace Centra proti terorismu a hybridním hrozbám (dále jen CTHH) budou předávány policii (video v čase 09:20), takže nejde o monitorovací orgán, ale orgán „rozkladný“, jehož výstupy budou používat policejní složky ke své činnosti, ať už to bude sledování osob, odposlechy, čtení emailů anebo jiná forma sledování osoby, která třeba někde na Facebooku napíše názor, který se začne lavinovitě šířit. Nejde tedy pouze o nějaký monitoring a uvádění stanovisek ministerstva vnitra k nějaké údajné dezinformaci, ale půjde o aktivní rozkladnou činnost proti subjektům, které obecně nazýváme alternativní zpravodajskou scénou.

VICE-Odkud fouká z Kavčích hor? Nakonec to vypadá, že Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám zřídili u Chovance fakt jenom kvůli Aeronetu. Bublan potvrdil naší informaci, že centrum bylo okopírováno z německého modelu!