Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

/ #2029 PROTO ČT LŽE A PČR SPŘISNUJI OCHRANU ABYCHOM NEMOHLI PAK NIC NWO

2016-12-23 13:44

TU NEJDE O TERORISTY TY SOU PLACENI ZA PROVOKACE VLÁDAMA K NASTOLENI NWO A PAK RFIDČIPY JAK OVCE A KRIZE JE FALEŠNA HOSPODAŘSKA KRIZE NEEXISTUJE TO VŠE SOU LŽI ONI SAMI UDĚLAJ PAD VŠEHO NA ZEMI A PAK NAS BUDOU OTROČIT 

To jsou lži vlády USA. Chcou pomocí podvodu přimět vás, aby jste se vzdaly své svobody, peněz a života a svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

Zde západní doktrinální instituce pověřené k definování přijatelné projev a názor, nemluvě kování přijímanou historický rekord, to výslovně uvést v omyl těch, kdo nevědomky platit za falešnou vlajkou teroru a vojenské agresi v zahraničí - především americký občany.

Přes sérii vážných politických atentátů v roce 1960 s prokázanou vládní spoluúčasti vedle nezaměnitelnými "falešných vlajkových" událostí, jako je 11.ZÁŘÍ

Neboť současná mezinárodní situace ukazuje, terorismus se vynoří kde rozpor zhoršit, pokud dojde ke změně společenských vztahů nebo změna režimu, kde není politický, ekonomický nebo sociální nestabilita, kde je morální dekadenci, kde je to cynismus a nihilismem triumfu, kde vice legalizován a kde zločin se šíří.

To je globalizace, co vytváří podmínky pro vznik těchto extrémně nebezpečných jevů. Právě v této souvislosti, že nový svět geostrategický mapa je navržen tak, že zdroje planety jsou re-distribuovaný, že hranice mizí, že mezinárodní právo je roztrhaná na kusy, že kulturní identity jsou vymazány, že duchovní život se stává ochuzený ..

vice-Psychologické války a "False Flag" Meme

Nový světový řád odhalení 2

VICE-Nový svetový poriadok odhalenie