Za vyhlášení místního referenda o umisťování imigrantů v Havířově


Nepřihlášený uživatel

/ #232

2016-12-09 19:07

Stropnický s dalším poslaneckým výkvětem je zpět se Steel Rose! Změna ústavního zákona udělá z českých vojáků expediční sbor pro použití ve válkách po celém světě. Na obranu vlasti už nezbylo v zákoně místo! Z Česka se stane cvičební polygon americké armády?

Novela je zjevnou přípravou na válku s Ruskem

Je s podivem, že se natolik spěchá s takovým zákonem ještě předtím, než se v USA ujme úřadu nový americký prezident. Kam chtějí poslanci vysílat české vojáky, když budou muset za ně už brzy platit veškeré náklady v zahraničí, protože Donald Trump už nebude NATO sponzorovat? Kde je jaká sebereflexe poslanců  tomu, že v českých muničních skladech není dostatek samopalů a výzbroje pro případ plošné celonárodní mobilizace? Čím budou v případě mobilizace chránit vlast povolaní muži? Klacky? Proč se v tichosti vyváží skladové zásoby po bývalé ČSLA do zemí bývalého Sovětského svazu a na Blízký východ a doma to málo, co zůstane ve skladech, je pro jistotu „nešťastnou náhodou“ vyhozeno do povětří? Proč se neustále likviduje schopnost sebeobrany ČR? Proč se hledají cesty, jak vysílat české vojáky do ciziny a jak umožnit cizím vojskům pohyb po českém území, když nikde není ani náznak koncepce o sebeobranu státu? Český voják má snad sloužit jako „kanonenfutter“ pro cizí armádu?

VICE-Stropnický s dalším poslaneckým výkvětem je zpět se Steel Rose! Změna ústavního zákona udělá z českých vojáků expediční sbor pro použití ve válkách po celém světě. Na obranu vlasti už nezbylo v zákoně místo! Z Česka se stane cvičební polygon americké armády?

VICE-Místem války Evropa ?

G.SOROS DOTOVAL ROZVRAT NA UKRAJINĚ FUJ!!!

Mnozí z účastníků v Kyjevě je "euromajdan" demonstrace byly členy nevládních organizací Sorosem financované a / nebo byli vyškoleni stejnými NNO v mnoha seminářích a konferencích sponzorovaných Sorose '  International Renaissance Foundation ( IRF ) a jeho jednotlivých institutů Open Society a základy.

IRF, založený a financovaný Soros, chlubí, že to dal,

"Více než jakákoliv jiná organizace dárce" na "demokratické transformace" na Ukrajině.

Výroční zpráva Mezinárodní Renaissance nadace pro rok 2012, poslední dostupné, uvádí, že

"IRF za předpokladu 63 milionů Kč na financování organizací občanské společnosti. - Více než jakákoli jiná dárcovské organizace pracující v této oblasti na Ukrajině" 

Odkaz "UAH" se používá výše odkazuje na Ukrajině hřivny, ukrajinské měny, což je hodnota o 0,11 dolarů v USA, nebo jedenáct centů v americké měně.

Která se promítá do zhruba, 6.700.000 $, které IRF podmínky ukrajinských skupin v roce 2012; Není obrovská suma, ve srovnání s mnoha jinými politickými a sociálními kampaněmi, ale více než jen "významný".V cash-vyhladovělé Ukrajině Soros má dolary jít dlouhou cestu směrem k svádění a kooptovat všechny legitimní politické opozici do Soros schváleného "progresivní" tábora.

VICE-George Soros 'Giant Globalist Stopy v ukrajinském Turmoil